Galatasaray'da sakatlıklar nedeniyle sağ bek sıkıntısı yaşanırken kadro dışı olan ve kampta bile yer almayan Sacha Boey imdada koşmuştu. Boey gösterdiği performans ve kendini hazır tutmasıyla Okan Buruk'un gözüne girdi. Buruk, Leo Dubois'nın da dönecek olması nedeniyle Omar'ı gözden çıkardı.

Galatasaray kadrosunda 3 yabancı sağ bek bulunuyor. Dubois, Omar ve Sacha Boey ile sezona giren sarı kırmızılılar, lig başlamadan önce Dubois ve Omar'ı sakatlığa kurban vermişti.

Sezon öncesi hazırlık kampına bile alınmayan Sacha Boey'ye de fırsat doğmuştu. 1 ay boyunca tek başına çalışan Boey, hazır görüntüsü ve çabasıyla takdir topladı.

Okan Buruk, transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala 3 yabancı sağ bekinden birini gönderme kararı aldı. Sabah'taki habere göre, Boey'nin durumu sonrası gidecek isim Omar olarak belirlendi. 31 yaşındaki oyuncunun takım bulmak için kısıtlı bir zamanı olacak.

Okan Buruk, transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala 3 yabancı sağ bekinden birini gönderme kararı aldı. Spor Arena'dan Ali Naci Küçük'ün habere göre, Boey'nin durumu sonrası gidecek isim Omar olarak belirlendi. 31 yaşındaki oyuncunun takım bulmak için kısıtlı bir zamanı olacak.