La Liga ekiplerinden Getafe, satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığı milli orta saha Okay Yokuşlu'yu basına tanıttı.

27 yaşındaki futbolcu, "Buraya gelmekten çok memnunum. İyi bir aile ortamı buldum. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım" dedi.

Okay, Getafe'nin kaliteli ve güçlü bir takım olduğunu, teknik direktör Quique Sanchez Flores'in de kendisine güvendiğini aktardı.

Uyum sürecinde bir zorluk yaşamayacağını, 15 yıldır tanıdığı ve milli takımdan da arkadaşı Enes Ünal'ın burada bulunmasının kendisi için avantaj olduğunu ifade eden Okay, "Ben her zaman çalışan, hazır olmak isteyen bir futbolcuyum. Bu sezon az süre almam, yeterli maç oynamamam tabii ki hoşuma giden bir şey değil. Ancak Getafe'yi yeni bir başlangıç olarak görüyorum. Mücadeleyi, rekabeti, takıma yardımcı olmayı seven biriyim. Psikolojik ve fiziksel olarak hazırım." şeklinde konuştu.

Okay, teknik direktör Flores ile ilk görüşmesiyle ilgili olarak, "Bana güvendiğini söyledi. Bu benim için çok önemli. Takıma yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bir gündür buradayım ama oyuncuları uzun zamandır tanıyorum ve adaptasyon sorunu olacağını sanmıyorum." açıklamasında bulundu.