Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki dev depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu illerden biri de Hatay'dı. Depreme Hatay'da yakalanan eski milli futbolcu Gökhan Zan, sosyal medya üzerinden paylaştığı videolar ile bölgeye yardım gelmesi için büyük uğraş göstermiş ve birçok insandan alkış almıştı.

İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Gökhan Zan, İYİ Parti’den Hatay milletvekili aday adayı oldu. İYİ Parti'nin TBMM Grup toplantısının başlangıcında Gökhan Zan'a parti rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Gökhan Zan'ın Hatay 1. sıradan milletvekili adayı gösterilecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay ziyaretinde Gökhan Zan ile karşılaşmış ve Zan'a sarılıp "Sen bizi ayağa kaldırdın. Allah bin kere razı olsun senden, samimiyetle söylüyorum. Her bir videonu ağlayarak izledim. İyi ki de yaptın, dikkat çektin buraya. Çok insanın kurtarılmasına vesile oldun" ifadelerini kullanmıştı.

GÖKHAN ZAN KİMDİR?

Gökhan Zan, stoper mevkiinde oynayan ve milli takım kariyeri olan bir futbolcuydu. Doğum yeri olan Hatay aynı zamanda Gökhan Zan’ın memleketidir. Hataylı olan Gökhan Zan bu şehirde doğmuş ve büyümüştür. Futbolculuk kariyerine ise memleketi olan Hatay şehrinde başlamıştır. Beşiktaş ve Galatasaray'da oynadığı dönemde sakatlıklarıyla sık sık gündeme gelmişti.

Gökhan Zan, 2 sefer 19 yaş altı milli takımında, 7 sefer ise 21 yaş altı milli takımda görev almıştır. Ayrıca Türkiye A Milli takımı ile 35 kez forma şansı bulmuştur. A milli formayı giyen Gökhan Zan başarılı bir futbol kariyeri geçirmiştir.