DSÖ'den flaş Türkiye açıklaması: Artış görülüyor...
Dünya Sağlık Örgütü Sözcüsü Dr. Margaret Harris, insanoğlunu etkisi altına alan koronavirüse ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Avrupa'da şu an karışık bir tablo var. Bazı ülkelerde koronavirüste vaka sayısında düşüş görülürken, İngiltere ve Türkiye'de hala vaka sayısında artış görülüyor" dedi.
Gündem
14.04.2020, 12:57

Dünya Sağlık Örgütü Sözcüsü Dr. Margaret Harris, "Avrupa'da şu an karışık bir tablo var. Bazı ülkelerde koronavirüste vaka sayısında düşüş görülürken, İngiltere ve Türkiye'de hala vaka sayısında artış görülüyor" ifadelerini kullandı.
Dünya Sağlık Örgütü'den tüm dünyayı etkisi altına alan ve vaka sayısında neredeyse 2 milyona yaklaşılan koronavirüs salgınına dair yapılan açıklamada, "Avrupa'da şu an karışık bir tablo var. Bazı ülkelerde koronavirüste vaka sayısında düşüş görülürken, İngiltere ve Türkiye'de hala vaka sayısında artış görülüyor. Kesinlikle henüz pik noktası görülmedi. Koronavirüse karşı geliştirilmesi beklenen aşının 12 ay ya da daha uzun bir süreden önce bulunmasını ummamalıyız" açıklaması yapıldı.
Zafer Arslan
12 ay önce
Türkiye'de haramları helal sayan,haram işlemeyi özel yaşam sayan,içki içen,zina eden,faiz yiyen,kumar oynayan,kadın pazarlayan,Allah'a,İslam'a ve Peygamber Efendimiz'e küfür eden ve Türkiye'nin kafir olmasını isteyen ve bunun için çalışan orospuçocukları oldukça Türkiye'nin başı beladan kurtulmaz
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (0)
