Birici kelimeyi kullanan çeyrek asırdır tanıdığım Abdurrahman DİLİPAK. İstanbul Sözleşmesi’ni eleştirirken, karşı çıkan kadınlara fahişe demediğini, konuyla ilgili defalarca konuştuğumuz için herkesten fazla ve en iyi bilenlerdenim. Zaten kendisi de eğer böyle bir şey söyleseydi. Erkeklerinde savunduğu veya karşı çıktığı bu sözleşme hakkında, “Evet, İstanbul sözleşmesini savuna kadınlara fahişe dedim.” diyerek son noktayı da koyardı.  

Son noktayı koyma, yazın dünyasında binlerce yazı ve kitap yazmış bir kişi için hiçte zor değildir.

Diğer konu ise bir harf. O da ne yazık ki DİLİPAK’ın çalıştığı medya grubunu hedef haline getirdi. Klavyede R solda, T sağda yan yana ve yer değiştirince, “ANITKABİR”, “ANIRKABİR” olmuş…  Çok doğal olarakta,  Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu ve yeniden Türk Milleti’nin var eden Mustafa kemal ATATÜRK’e karşı hassasiyetin arttığı bir ortamda bir harf isyana dönüştü.  

Tabii ki yine doğal olarak hatayı yapan medya kuruluşu, aynı hatanın defalarca başka basın-yayın kuruluşları tarafından yapıldığını örneklerle açıkladı. Ve sehven yapıldığını da anlatmaya çalıştı.

Her iki düzeltme uğraşı da hala devam ediyor.

Benim bu yazı da anlatmak istediğim ise bir kelime ve bir harf ile medya ve sosyal medyayı meşgul edenlere olacak.   

Sınırlı olan bu gücümüzü ve enerjimizi, anlarımızı, onun doğurganlığını, sevgilimizi, yarimizi, ülkemizi, devletimizi ve tüm değerlerimizi hedef yapan  sapkınlara karşı kullanalım.   

Anamızın da Anadolumuzun da gittiğini görmüyor muyuz da, bir kelim ve bir harfe zaman harcıyoruz.  

Belirli kesimlerin beğenmediği DİLİPAK ile kendimiz için değil, hepimiz için iki tane dava açtık. O kelime ve harf ile uğraşanlar,  açtığımız davaları bile haber yapamadılar. O kelime ve harf ile uğraşanlar bir tane haber dahi yapamadıkları haberleri, haber sitesi kurarak, dünyadaki bütün gelişmeleri edindiğimiz arkadaşların da yardım ile takip ediyoruz, bu bilgileri de haber yaparak paylaşıyoruz. İki kişinin yan yana gelmekten çekindiği, anlamadığı  veya korkudan bir çok kurum ve kuruluşlar sessiz kalırken yine DİLİPAK ile 5gvirus-Platformu’nu kurduk.  

İnsanlığı, dünyayı ve ülkemizi  kontrol altına almak isteyen sapkınlara karşı savaşıyoruz. Uydurdukları maske gibi bir çok konuda da farkındalık yaratmaya çalıyoruz.

Zaman, bir kelime ve bir harf ile uğraşma zamanı değil.