Habarvakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu Akit TV'nin en çok izlenen programı Milli Diriliş'te Şevki Yılmaz, yine gündeme damgasını vuracak açıklamalarda bulundu.

"GÜNÜMÜZ YEZİDLERİ İSRAİL'İN KASKOSUDUR"

Dün akşam ekrana gelen canlı yayında Filistin'in Osmanlı idaresinden çıkmasının 102. yılı münasebetiyle 'Filistin Özel Dosyası' gündeme getirildi ve Şevki Yılmaz, "Filistin bu yüzyılın Kerbelası'dır. Dün Yezid Kerbela'da Hz. Hüseyin ve yarenleri 70 kişiyi şehit etmiş ama içimizdeki Yezidlerin ihanetiyle 1917 yılından bu yana Filistin topraklarındaki zulüm ve cinayetler afakı sarmış 102 yıldır Filistin asrın Kerbela'sı olmuştur." dedi. Programda Filistin topraklarına girişi İsrail tarafından 10 yıl süreyle yasaklanan Bülent Deniz, Şevki Yılmaz'a Filistin ihanetinin diğer boyutları üzerine içerdeki etkilerini ve içerideki Yezid'lerden kastının ne olduğunu sordu. Şevki Yılmaz, "CHP zihniyeti Siyonist İsrail rejiminin kaskosudur. Bugünki Suud Krallığı Siyonist İsrail yönetiminin kaskosudur. Bütün kukla idareciler Siyonist İsrail rejiminin kaskosudur." diyerek çok çarpıcı sözler sarfetti.

ŞEHİR ÜNİVERSİTESİNE DE DEĞİNDİ

Yılmaz, Şehir Üniversitesi üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu cephesinden yapılan karşılıklı açıklamalarla süren tartışmaları ise "Mesci-i Aksa'mız Kudüs-ü Şerif'imiz 102 yıldır işgal altında iken en çok ihtiyacımız olan şey kardeşlik hukukunu gücümüzü birliğimizi ve beraberliğimizi korumaktır Kudüs işgal altındayken kavga etmek bize hiçbir fayda sağlamaz" sözeriyle yorumladı.