Kocaeli

Halil Konakçı, 'Kudüs Meselesi ve İmanımız' programında konuşacak

Onursal başkanlığını 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz'ın yaptığı MİKAV bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hira Hanımlar Eğitim ve Kültür Teşkilatının organizatörlüğünde düzenlenecek 'Kudüs Meselesi ve İmanımız' adlı programda, imam-hatip Halil Konakçı 'özgür Kudüs' mücadelesi için kürsüye çıkacak.

Abone Ol

Eğitim, kültür ve sosyal içerikli faaliyetlerle Kocaeli’nde dikkatleri üzerine çeken, Nadide Eğitim Kurumları’yla başarılı öğrenciler yetiştiren ve sportif alanda birçok ödül kazanan Manevi İktisadi Kalkınma Vakfı (MİKAV) 'özgür Kudüs' için program düzenleyecek.

MİKAV bünyesinde faaliyet gösteren Hira Hanımlar Eğitim ve Kültür Teşkilatınca düzenlenecek "Kudüs Meselesi ve İmanımız" programı 28 Ekim Cumartesi günü 20.00'de yapılacak.

Kocaeli Kongre Merkezi Akçakoca Salonu'nda kamuoyuna açık olarak yapılacak program, imam hatip Halil Konakçı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }