Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını destekleyerek Altılı Masa'yı 7'li koalisyona çeviren HDP cephesinden bir hadsiz açıklama daha geldi. Eski HDP milletvekili Hasip Kaplan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak tehdit etti.

DEMİRTAŞ VE ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK TALEBİ!

Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP arasındaki kirli pazarlık her geçen gün deşifre oluyor. Sık sık el yükselten HDP, terör destekçiliği nedeniyle cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş ve terör elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük naraları atıyor.

KAPLAN'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ALÇAK TEHDİT

Son olarak bu koroya katılan HDP eski milletvekili Hasip Kaplan haddini aşan ifadeler kullandı. Hasip Kaplan Demirtaş'ın serbest bırakılacağını söyledi. Bununla yetinmeyen Kaplan haddini aşarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın hapse gireceği imasında bulundu. Kaplan bunlar için 14 Mayıs seçimlerini adres gösterdi. Kaplan Twitter üzerinden "15 Mayıs'ta Selo çıkacak Tayyip girecek" şeklinde küstah bir paylaşımda bulundu.


TERÖR ÖRGÜTÜNDEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK ÜSTÜNE DESTEK

HDP'lilerle birlikte terör örgütü PKK'dan da sık sık Kemal Kılıçdaroğlu'na destek Başkan Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na yönelik tehditler geliyor. Terör elebaşları her açıklamalarında adeta seçim bürosu gibi Kılıçdaroğlu'na oy istiyor.