“Niyetleri üzüm yemek yerine bağcıyı dövmek” olan şer ve cinsi sapık çevreler, kendilerine benzeyen alçak, sapık, mel’un bir hainin işlediği suçu bahane ederek, Ensar Vakfımıza ve tüm İslam’a hizmet eden vakıflarımıza ağzı salyalı kudurmuş köpekler gibi saldırıya geçtiler.

Seçim konuşmalarında ve kendi medyasında açıkça ve alçakça lezbiyenlik ve homoseksüellik cinsi sapıklığını savunan bu günümüz azgın toplulukları, hep birlikte bir ve paralel hareket ediyorlar! 

Vakıflarımıza kamuoyu desteğini kırmak için ve devletimizin bindiği dalları kesmek cinsi sapıklığı yasallaştıran Haçlılarla ittifak halindeler!

Bu, din ve vatanımızın düşmanları içimizdeki manda taraftarları, devlet erkânının çoğunun homo olduğu Avrupa ülkelerinin homocu konsolos ve elçileriyle mahkemelerimizde birlikte arzı endam edebiliyorlar!

“Onlar hayvanlardan da aşağı ve alçak mahlûklardır” ilahi mesajının muhatabı bu gibi toplulukları uyarmak için gönderilen Peygamberleri bile taşlayan ve öldüren bu güruh şimdi taşlarını devletimize, vakıflarımıza ve Sivil Toplum Örgütlerimize yönettiler!

Daha evvel, Siyonist ve Haçlı misyonerlerin bellerini kırıcı çalışmalarından dolayı Deniz Feneri Vakfımıza saldırmışlardı! Suçlanan kardeşlerimiz mahkemelerin tümünden beraat edip de aklanmalarına rağmen, “Çamur at, tutmazsa izi kalır” tuzağının kurbanı oldular. Alnı secdeli müminleri bile bu hayır kurumuna güvenlerini yitirttiler ve amaçlarına kısmen de olsa ulaştılar.

Allah-u Azimüşşan’ın; “duyduklarınızı araştırın!” mutlak emrini çiğneyerek hainlerin yalanlarına ve iftiralarına inanan ve oyunlarına gelen bizlere yazıklar olsun!

Cihan Sultanı Fatih Sultan Muhammed’e ve Diyarbakır’da Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize bile karikatürlerinde çocuk tecavüzcüsü diye alenen hakaret eden bu şerefsiz-alçak mahlûkların oyunlarına gelen ve Lut (a.s)’ın zalim hanımı gibi hâlâ onlara destek veren mü’minlere yazıklar olsun!

Askerimizin, polisimizin ve vatandaşlarımızın katili olan bu sapık topluluğu oylarıyla destekleyip, bir de utanmadan Peygamberimizi rüyalarında gördük diyen müfterilere de yazıklar olsun!

Tüm bu kavli ve fiili saldırılara aldırış etmeden “Allah’ın has kulları Müslümanlar, inkârcıların alayından, iftiralarından, entrikalarından, tehditlerinden ve suikastlarından asla etkilenmez ve korkmazlar!” İlahi talimatıyla milli duruşumuza, dirilişimize ve mücadelemize ara vermeden devam etmeliyiz!

Nefis muhasebemizi çok iyi yaparak, bu hayırlı hizmeleri yürüten kurumlarımızın içinde görevler alan tüm kadrolarımızı çok iyi seçerek, samimi mü’minlerin uyarılarını dikkate alarak yolumuza devam etmeliyiz!

İçimizdeki bukalemunları, yolsuzları, yüzsüzleri, ahlaksızları ve ganimet kolikleri ayıklayarak yolumuza devam etmeliyiz!

Vatanımızın korunmasında, dinimizin müdafaasında ve muhacirlerin sahiplenmesinde canımız pahasına ensar olmaya devam etmeliyiz! 

Bu ideallerle gece gündüz hasbi olarak çalışan Ensar, İlim Yayma, M.T.T.B, İHH, Aziz Mahmud Hüdai, SAFA, MİKAV, Deniz Feneri, TÜGVA, Muradiye, Anadolu Gençlik, Memur Sen, Hak İş, MÜSİAD, Türgev vb. vakıf, dernek ve yardım kuruluşlarına ve milli medyamıza ve iktidarımıza uyarıcı görevlerimiz çerçevesinde ensar olmaya devam etmeliyiz!

Evet, zalimlere, hainlere ve müfterilere ve tüm sapıklara karşı, mağdur ve mazlumların yanında hepimiz Ensar’ız. Ve olmaya devam edeceğiz!

Yegâne kurtarıcımız ve koruyucumuz Allah (c.c), tüm Müslümanları ülkelerindeki din ve vatan düşmanlarıyla; işbirlikçi bölücü, yıkıcı, yakıcı ve bedduacı kuzu postuna bürünmüş saldırganların, dikizcilerin ve sapıkların şerlerinden hepimizi emin eylesin! 

İçimizdeki mikropların temizlenebilmesi için, sevdiği gerçek dostlarıyla beraber eylesin!

Nefsimize ve neslimize Allah’ımızı, Peygamberimizi, ana babamızı, ehlimizi, vatanımızı ve tüm müminleri sevdirenlerin ve uyaranların daim yar ve yardımcısı olsun!