Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin kapalı grup toplantısında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, milletvekillerini ekonomi konusunda bilgilendirdiğini aktardı.

2021 Aralık ayı ve bugünün ekonomik parametrelerine bakıldığında emsali görülmeyecek müspet gelişmeler yaşandığını belirten Aydemir, bundan sonra çok daha iyi noktalara gidileceğini dile getirdi.

Aydemir, başörtüsüne dair Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Anayasa Komisyonunda kabul edildiğini anımsatarak, "Muhalefet bu işi de sabote etti, toplantıdan ayrıldılar, gittiler. Sulandırmak için girişimde bulundular." diye konuştu.

Dini inancı gereği başını örtmenin serbest olmasını istediklerini ancak muhalefetin "dini inanç" ifadesinin tekliften çıkarılmasını istediğini belirten Aydemir, aileyi koruma adına yapılan değişikliğe de itiraz edildiğini ifade etti.

Muhalefetin "üfürükten gerekçe sunduğunu" dile getiren Aydemir, "İşleri güçleri milletin aleyhine yaklaşımların önünü açmak. Nerede milletin lehine bir çalışma var, onun için sudan sebepler üretiyorlar. Altılı masanın bütün mahareti bu." dedi.

Terör örgütü PKK elebaşılarından Duran Kalkan'ın, altılı masaya yönelik "siz bir araya gelin biz sizi destekleyeceğiz" dediğini söyleyen Aydemir, "Bu milletin 10 binlerce evladının katili olanlar, şimdi altılı masayı seçim üzeri tanzim ediyorlar. Millet, altılı masaya sandıkta dersini verecek." ifadelerini kullandı.