Bismillahirrahmanirrahıım

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızdan sonra Ahiret’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi Olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

İhanette ‘’Normalleşme’’ Antlaşması!

Her gün beş vakit namazlarımızın her rekatında okuduğumuz Fatiha Sûresi’nde ve onlarca Sûrede Allah’ımızın lanetlediği ve insanlığın baş düşmanı ilan ettiği dünya’nın baş belası Büyük Şeytan Kabalist ve Siyonist İsrail rejimi, müteahhidi ABD ve taşeronları Bahreyn ve BAE (Birleşik Amerika Emirlikleri) imzaladığı ve diğer satılmış krallarında imzalamak için sırada beklediği İhanette Normalleşme Antlaşması; halklarından korktuklarından asırlık gizli aşklarını yani flörtlerini normalleştiren resmi bir antlaşmadır!

Bir zamanlar ihanetlerini halklarından gizlemek için pasaportunda İsrail Vizesi olanları, Yahudi mallarını, hatta arabalarını ülkelerine sokmayan bu kâhyaların maskeleri düştü Elhamdulillah!

Bu antlaşmaya göre Ortadoğu’daki bu ülkelerde İşgalci İsrail Devletinin Elçilikleri karşılıklı olarak açılacak!

Siyasi, Silahi, İctimai, İkitisadi ve İlmi dayanışmalara hız verecek olan bu İsrail’i koruma ve kollama ihanet antlaşmalarını unutmadık! Ve asla unutmayacağız!

Osmanlı Cihan Devletini yıkarak Yeni Dünya Düzeni (dümeni) Projesiyle Siyonist Yahudilere Arzı Mevu’d (Yer Yüzü İsrail İmparatorluğu) idealinin yolunu açan İttihad Tarakki Çetelerinin misyonu ve hamisi CHP’nin tek Parti Diktatörlük döneminde (1948 yılında) BM’de Siyonist İsrail İşgalini onaylayan İhanetini unutmadık! Ve asla unutmayacağız!

Bugün, İslam Âlemini İslam’a İsyan Âlemine dönüştüren ve Mukaddes Filistin’in Kalbine Hançer gibi saplanan İşgalci Terörist İsrail varsa bu ihanetin asıl hamileri; kahramanlaştırarak putlaştırdıklarımız Sabetaist dönmelerin ve aldattıklarının ta kendileridir!

İçimizdeki Av Köpeklerinin İhanetleri (görevleri!) sebebiyle yıktırtılan Cihan Devletimizin 24 Milyon Kilometrekareye ulaşan devasa sınırlarında 70’den fazla devletçik kuruldu!

Bu devletçiklerin çoğunun başına da kendi halklarına zulüm ederek avını yakalayıp Efendisi İsrail’e teslim eden ‘’Av Köpekleri!’’ Zalim Krallar yani kâhyalar getirildi!

“İhanette Normalleşme Antlaşması!” imzalayan bu Kral kahyalarının sonları, 1978 yılında İşgalci İsrail’le Camp David Antlaşmasını imzaladığı için Koruma subayı Halid İslamboli eliyle gebertilen Mısır Firavunu Hain Enver Sedat’ın ve Filistinde suikaste uğrayan Ürdün Kralı Abdullah’ın acı sonları gibi olacak göreceksiniz!

Dün yaptıkları ihanetin cezasını çekenlere olduğu gibi bugünde darısı, İslam Âlemine, tüm Mazlum Coğrafya ’ya ve kendi halklarına ihanet ederek İsrail’e ve Emperyalist Ülkelere uşaklık eden Esed, Zayed, Hamad gibi kendi halklarına Kral, emperyalistlere Av Köpekliği yapan Kâhyaların başına!

Onların Fetonyahu, Haşdi Şabileri, Süleymanileri, Bağdadi ve Dahlan gibi kiralık katilleri varsa Ümmetinde İçinde binlerce İzzeddin Kassamlar, Hasan Elbennalar, Seyyid Kutublar, Melik Faysallar, Şeyh Yasinler ve Halid İslamboli’ler, Ömer Halis Demirleri var ölmedi ve 7 kıtada aramızda yaşıyorlar!

Cihan Devletinin, içimizdeki hainlerce yıktırtılışından sonra Şehidimiz Adnan Menderes ve Merhum Necmeddin Erbakan Hocamızın temellerini attığı ve talebesi Erdoğan’ın “One Munite!” startıyla yeniden başlatılan sadece İslami İlkelerle yönetilecek Hak ve Adalete dayalı “Yeniden Süper Güç Türkiyemiz!” Siyonist İsrail’in ve Uşaklarının Azrail’i olacaktır İnşAllah!

Allah (c.c), Kabe-i Muazzama’mızın, Mescidi Nebevimizin, Mescidi Aksa’mızın, Mukaddes Filistin’in Özgürlüğüne ve tüm Mazlum Coğrafyanın esaretten kurtuluşuna yardımcı olmak için Siccil gibi, taşların bile konuşacağı bu Kutlu Yolculukta ve Büyük Savaşta Ebabil olmak için safları sıklaştıranların ve yek vucüd olan Şehid ve Gazi adaylarının yar ve Yardımcısı olsun!

Salı Akşam saat 20.30’da Akit Tv ve Kanal 68 Canlı yayın “Milli Diriliş!” Programında buluşmak üzere Allaha emanet olun!

Hak, adalet, ehliyet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb ve terbiyeyle oluşacak “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr
Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr