Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara ve Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun…

“-Ey Muhammed- Tüm Kullarıma Hakk’ı ve hakikatleri duyur ve uyar! Çünkü sen ancak bir öğütçü ve uyarıcısın! Onların üzerinde zorlayıcı baskıcı, darbeci değilsin” (Ğaşiye Suresi 21-22) İlahi Mesajı, Silahlı Darbeleri şiddetle reddeder! 

Değil mü’minlere, Ebu Cehil ve yandaşlarına bile zorla iman ettirmeyi yasaklar! Baskıcı, totaliter ve zorlayıcı bir üslubu yasaklar!

İslam’ın; nasihat, sohbet, tebliğ, davet ve hikmet’e dayalı olarak tebliğ edilerek yayılmasını ve yaşanılması metodunu benimseyerek bunun her mü’min tarafından öğrenilmesini ve hayata geçirilmesini emreder!

Aksi halde; Peygamber rüyalarıyla hipnotize ederek kandırdıkları mü’minleri katil ve hain eden Haşhaşi kafalı, Harici ve Yezidi zihniyetler Kıyamete kadar bitmeyecektir!

Kişinin kalbinin Hakk’a, hayra, iyiliğe dönmesi manasına gelen “İnkılab” sadece Allah’tandır!

İnsan Hak ve Hürriyetlerini Silahlı Darbe ile yasaklama terörü olan “İhtilal” ise, Şeytan ve yandaşlarının mesleğidir!

Peygamberler; bu silahlı, ihtilalci zorbalara karşı Sohbet İnkılabıyla galib gelmiş Kahramanlardır!

Rahman’ın (cc) izinden gidenler İnkılab taraftarı, Şeytan’ın İzinden gidenler de İhtilal taraftarıdırlar!

15 Temmuz 2016 kanlı ve kahpe İhtilal teşebbüsünü; toplumun kalbini Din ve Vatan Sevgisine çevirerek, inkılabıyla önleyen Allahımıza hamd olsun!

Ülkemizin maddi ve manevi yükselişini silahlı ihtilallerle önleyemeyenler şimdi sandık ihtilaliyle önleme planını uyguluyorlar!

İhtilalci muhalefetin yalan ve iftiralarıyla aldatılan veya merkez ve yerel iktidarın hatalarına tepkili halkın oylarıyla yapılacak sandık ihtilali silah ihtilalinden daha tehlikelidir!

Yeni 15 Temmuz silah ve 7 Haziran sandık ihtilallerini tekrar yaşamak istemiyorsak, bunun tek ilacı toplumu inkılabi İlahiyye hazırlamaktır!

İhtilalleri önlemenin yolu Maddi Terakkiyle beraber Manevi İnkılab’tır!

Bu; 

Allah’a sevgi ile Kulluk İnkılabıdır! 

Resulullah’a Ümmet İnkılabıdır! 

Ahiret İnkılabıdır! 

Güzel Ahlak İnkılabıdır! 

Emanet İnkılabıdır! 

Ehliyet İnkılabıdır! 

Sadakat İnkılabıdır!

Sevgi, saygı ve Merhamet İnkılabıdır!

Namaz İnkılabıdır!

Zekat İnkılabıdır!

Edeb ve Haya İnkılabıdır!

Tesettür İnkılabıdır!

Nimetlere hamd ve Şükür İnkılabıdır!

Din ve Vatansever Nesil İnkılabıdır!

Kısaca;

Milli bir eğitim ve sohbet seferberliğiyle toplumun kalblerinin İslam’ın ve vatanımızın muhafazası inkılabına müsait hale dönüştürülmesi ihtilallerin yani silah ve sandık darbelerinin tek ilacıdır!

Aksi halde her gece endişeyle yatmaya ve her seçim günü sandıklar açıldığında endişeyle sonuçları beklemeye devam edeceğiz!

Haydi!

Silah ve sandık ihtilallerini insanı din ve vatansever eden İslam inkılabıyla önleme seferberliğine!

Haydi!

Mukeddesat ve vatan uğruna ölmeye hazır nesillerin ilim, hikmet ve ahlaklı olması için Rahmani inkılaba zemin hazırlamaya!

Haydi!

Şehid Fazlı Demir’lerin ve Ömer Halis’lerin nöbetine koşacak yeni nesil yiğitlerimiz; Hasan’ları, Hüseyin’leri, Ali’leri, Ömer’leriyle; imanlı, hayalı, ahlaklı Ayşe, Zeynep ve Fatma’larıyla Anadolu’nun teminatı olduklarını bilecek şuura erişmeleri için çok çalışmaya ve yetmez 15 Temmuz Ruhuyla yeniden doğan bu gençlerimizi, İslam Dünyası’nın son kalesi, dünya mazlumlarının umudu ve Kâbe’nin koruyucuları oldukları şuuruyla dinsever, vatansever ve şehadetsever yetiştirmeye! 

15 Temmuz Zafer günü münasebetiyle başta Başkomutan Receb Tayyib Erdoğan kardeşimi, ekibini ve Aziz Milletimizin Necip evlatlarını bir kez daha tebrik ediyor!

Şehid ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Makamları, sevenleriyle beraber Dünya ve Ahirette Cennet olsun! (Amin)

Allah (c.c), dış ve iç düşmanların şerrinden Dinimizi, Vatanımızı ve hepimizi korusun!

Şeytanın silahı ırkçılık belasından bizleri kurtarsın!

Müslümanlıkla yoğrulan bu vatanda hepimizi tek ümmet eylesin!

Ve bu dua ve dileklerimizle 15 Temmuz Zafer Bayramımız Kutlu olsun!

Tüm darbelere direnen kahramanlarımızı rahmetle, dünden bugüne darbecileri ise lanetle anıyorum.

Bu dua ve temennilerle, içimizdeki malum İsrailcilerin talimatlarıyla Yüz yıl evvel Cuma’yı Pazar’a çevirerek yasallaştırdıkları Cuma Tatili yasağının kalkması ve Ayasofya’nın acilen açılması, Siyonist ve Haçlı işgallerinin bizzat ellerimizle sona erdirilmesi dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun!

Allah (c.c)’a emanet olunuz.

Selam, sevgi ve duâ ile…