Türkiye’de yapılan 46 milyonu aşkın test sonucu ortaya çıkan 4 milyon 700 bini bulan vaka sayısı, “Çin’de bulunan yarasadaki COVİD-19 virüsüne” göre yapılıyor!

Öncelikli olarak bu iş, “ben ilericiyim,  sen gericisin” gibi söylemlerle yürütülecek ve  bu yafta üzerinden siyasallaştırılacak  bir hadise değil.

Hiç şüphesiz bilimin siyasallaşması veya bir inanca dönüştürülmesi de akıl sağlığı yerinde olan bir insanın kabul etmeyeceği bir konu ve biz  şu anda  bir inancı değil bilimsel bir geçekliği tartışıyoruz.

Virüsün varlığı bir inanç değildir.

ŞİMDİ “GERİCİ” OLARAK SORUYORUZ.

BİRİNCİ DERSİMİZ  ve SORUMUZ YARASA NEREDE?

1- Neden pandemi ilan edildi? 

- COVİD-19 adını verdikleri bir virüs Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktığı için.

2- Virüs kimden çıktı?

- Yarasa’dan.

3- Çin’deki yarasanın genetik materyalleri  nerede?

- Yok.

- Yok olduğu, 17 Ocak 2021 tarihinde DSÖ’nün kabul ettiği PCR tanı kitinin protokolünde de var.  Protokolün makalesinde yazıyor.  Bulunamayan Çin yarasasına benzer, daha önce Avrupa yaşayan bir yarasını(*) genetik kodlarını kullanılmış.

Bunları yazan Prof. Dr. Christian Drosten. Kabul eden ise DSÖ.

(*)“Bu virüs pozitif örnekler, Avrupa soyu tükenmiş rinolofid yarasalarından elde edilmiştir . SARS ile ilgili CoV sınıfında bu filogenetik aykırı değerlerin tespiti, tüm Asya virüslerinin muhtemelen tespit edilebileceğini göstermektedir.. ”,

BU SORULARIN YANITINI BULMADAN İKİNCİ DERSE GEÇMEK YOK!

Bütün ilericilerin buna yanıt vermesini bekliyoruz.

Çünkü sonra aynı virüsü, ilk önce Çin’de yaşayan kişilerde  bulunduğuna ilişkin bilimsel kanıtları bulmanız gerekiyor.

Ayrıca söyleyelim, DSÖ’nün protokolünü kabul ettiği Prof. Dr. Christian Drosten herhangi bir hastada tespit edilmiş, elinde  izole edilmiş  bir virüs de  yok diyor.

İşte dünyada her gün sayısı artan 100 bin sağlık çalışanı bu soruların yanıtını bulmadığı için bu Pandemiye inanmıyor.

TV’lerde konuşma yapanlar, özetle yarasada yaygın adı ile Covid-19 virüsü var ve bu virüs  insanlarda da görüldü. Bunların sayısı arttığı için pandemi var diye konuşmaktalar. Aslında onlar yalnızca var denilen virüsün simülasyonu ile teorik bilgi veriyorlar. Biz onların verdiği teorik bilgiler için yanlıştır demiyoruz!

Yalnızca diyoruz ki bu pandeminin varlığına neden olan o yarasayı  önce Çin’de bir bulun ve bunu bilimsel olarak bütün gerçekliği ile ispatlayın diyoruz.

Bilim ise, “…Çin yarasasını bulamadık, üstelik soyu tükenen Avrupa yarasasını bulduk, virüsü hastada göremedik. Ama buna rağmen PCR tanı kiti yaptık, bu testi 45 döngü ile çalıştırdık ve bunun diye makale yazdık” demekte..

Ve bunu da DSÖ gibi dünyada ki insan sağlığı ile ilgilendiğini söyleyen bir kurum kabul ederek pandemi ilan etmekte.

Bilim ciddi iştir ve ciddiyetle yapılmalıdır. Bugün yalnızca Türkiye’de yapılan  46 milyonu aşkın test sonucu  ortaya çıkan 4 milyon 700 bini bulan vaka sayısı, “Çin’de bulunan yarasadaki  COVİD-19 virüsüne” göre yapılıyor!

Çünkü 11 Mart 2020 tarihinde pandemi ilan edilmesinin çıkış noktası ve  temelinde o YARASA var.