15 Ocak 1984 tarihinde Erzincan’da dünyaya gelen İlhan Kaymak, İstanbul’da meslek hayatına başladı. Kaymak, halihazırda Themost ile çalışmalarını sürdürüyor. Saç şekillendirme ve saç kesimi alanında yenilikçi bir çalışma içerisinde olduğunun vurgusunu yapan Kaymak, “Kadınlar, estetik ve bakımlı görünüme büyük bir önem veriyor. Bu nedenle kuaförlük hizmetlerinin çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyebilirim. Biz de bu alanda uzman ekibimizle birlikte yenilikçi çalışmalar içerisinde bulunuyoruz.” ifadelerinde bulundu. 

'SEKTÖRÜ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ'

Meslek hayatına 14 yaşında başlayan İlhan Kaymak, 2017 yılında Themost kuaför markasıyla faaliyetlerine devam etti. 2020 yılında ise Themost Bahçeşehir ve 2022 yılında Themost Beylikdüzü şubelerinin kurucu ortakları arasında yer aldı. Çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Kaymak, “Kuaförlük alanında yapılan çalışmalar geçmişten günümüze önemli bir yere sahip. Çünkü kadınlar güzel ve estetik görünüme önem veriyor. Saç kesimi, makyaj uygulamaları, saç şekillendirme gibi uygulamaların her biri önemli bir konumda bulunuyor. Biz de müşteri taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmek için bu alanlarda profesyonel bir çalışma içerisindeyiz. Kendimizi ve hizmet anlayışımızı geliştiriyor, daha fazlasını yapabilmek için sektörü yakından takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Saç Şekillendirme ve Saç Kesimi Çok Önemli İki Hizmet

Saç şekillendirme ve saç kesiminin kuaförlüğün en önemli iki hizmet türü olduğunu belirten İlhan Kaymak, “Saç bakımı, saçların çok daha havalı ve hacimli bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra saç şekillendirme ise estetik bir saç görüntüsünü önceliyor. Bu hususlar düşünüldüğünde saç bakımı ve kesimi konusunda profesyonel hizmetin ne denli önemli olduğu anlaşılıyor. Bizim için müşteri memnuniyeti her zaman öncelikli bir konudur. Müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmek için titiz bir çalışma içerisindeyiz. Her uygulamanın farklı adımları bulunuyor. Bu adımların sırasıyla uygulanması, işlemlerin başarıyla sonuçlanmasına destek oluyor. Genç ve dinamik ekibimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarda bulunarak yenilikçi bir hizmet anlayışını gerçekleştiriyoruz. Benim için mesleğim, çocukluk hayallerim arasında yer alıyordu. Hayallerimi gerçekleştirmiş olmaktan dolayı çok mutluyum.” açıklamasında bulundu.