Bismillahirrahmanirrahıım
Doğumuyla şereflendiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize Bizi ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

10 Mart Çarşamba Akşamı İnşAllah sohbet ve dualarla idrak edeceğimiz Mübarek Mi’rac Gecemizin hayırlara, berekete ve huzura vesile olmasını Allah’ımızdan diliyoruz! Ve Kudüs-ü Şerif’in Fatihi, Adil Halife Hz. Ömer’ul Faruk (r.a) Efendimizi ve vefatının 828. yılında Hadim’ul Haremeyn, Şark’ın en sevgili Sultanı Selahaddin Eyyubi Hazretlerini de saygıyla anıyoruz!

Ayetlerinin (varlığının delillerinden) bir kısmını kendisine göstermek üzere, bir gece Kulunu (Muhammed’i) Mekke’deki Mescid-i Haram’dan alıp, bereketlerle kuşattığı Peygamberler diyarı Kudüs’teki Mescid-i Aksa’ ya götüren Allah’ın şanı ne yücedir! Böylece, bugüne kadar elden ele taşınan tevhid sancağını devralan Son Elçi, yeryüzünde kendisini bekleyen çetin mücadeleye hazırlanmak üzere, Rabb’inin huzurunda muhteşem mucizelere şahit oldu ve tüm insanlığı aydınlatacak mesajlarla yeniden aranıza döndü. Hiç kuşkusuz O, her şeyi işiten, her şeyi gören mutlak kudret sahibidir.’’ (İsra Suresi 1) İlahi Mesajıyla haber verilen İsrâ Olayı ve Sevgili Peygamberimizin müjdelediği ve detaylarıyla bizzat anlattığı tüm Âlemler ve galaksilerin geçilerek manevi alemlere ulaşıldığı, boyut üstü boyutların aşılarak; mefhumu, şekli ve nasılını bilemediğimiz bir ikramla, bizzat Rahman’la; ‘’Öyle ki, aralarındaki mesafe iki yay kadar, hattâ daha da yakın olmuştu.’’ (Necm Suresi 9) buyruğunda geçen tabirle (Kâbe Kavseyn) tecellisiyle bizzat hemhal olduğu Mi’rac Hadisesi Haktır. İnkâr edilmez bir gerçektir!

Allah’ın İlminin ve Kudretinin sonsuzluğunu bir kere daha Kutlu İsra ve Mi’rac yolculuğunda idrak ederek şek ve şüphesiz İman ettik Elhamdülillah!

İndirekt Kıblemiz, İsra ve Mi’rac yolculuğunun sembolü Mescid-i Aksa tüm Müslümanlara Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin hediyesidir! Onu Muhafaza etmek, Haç ve Siyon İşgalinden kurtarmak hepimizi İmani ve Cihadi görevidir!

Cebrail (a.s) vasıta edilmeden Allah’ımızın bizzat bizlere Mirac’da hediye ettiği Namaz İbadeti, Mü’minlerin Mi’racı (yükselişi), gönüllerimizin İlacı ve Ruhlarımızın gıdasıdır!

Sultan Fatih’in Emaneti Ayasofya Camii Kebir’in açılmasından sonra sıra Kudüs-ü Şerif’in insanlığın baş belası Siyonistlerin İşgalden kurtarılarak Mirac’ın Sembolü Mescid-i Aksa’mızın yeniden özgürlüğüne kavuşturulması ana hedefimizdir!

Ancak bunun için de; Müslümanlar olarak birbirini yemeyi, birbirlerini yok etmeyi bırakıp acilen birleşerek yeniden Dünya Nöbetini işgalcilerden, sömürgeci Emperyalist Ülkelerden geri almamız şarttır!

Özlediğimiz ve hasretle beklediğimiz bu Ümmetin birlik ve beraberliğinin tesisi için de, Müslümanlar olarak İlmi, İmani, Ameli ve Ahlaki Miracımızı gerçekleştirmemiz şarttır! İlimsizlik sebebiyle diz boyu cehaletle, Şüphe dolu zayıf İmanla, Sevgisizlik, Merhametsizlik, Namazsızlık, Zekâtsızlık, gibi noksan ve bozuk Amellerle ve her sahada yalanla, İftirayla, yolsuzlukla, kuyu kazmayla ve sapıklıklarla oluşan ahlaksızlıklar yoluyla Maddi ve Manevi Mi’racımız (Yükselişimiz) asla gerçekleşemez! Devlet, Millet ve Ümmet olarak sürünmeye, sömürülmeye ezilmeye devam ederiz!

Eğitimin Baş belası Tevhidi Tedrisatı kaldırıp Karma Eğitim felaketine son vermeden, Aile Yuvalarımızı dinamitlemeğe devam eden İslam'a İsyan Sözleşmesi olan Kostantıyye Sözleşmesinden vazgeçip İslam Sözleşmesine dönmeden değil Kudüs-ü Şerif’i yeniden Fethetmek İstanbul’la beraber tüm Anadolu topraklarından da mahrum oluruz Allah korusun!

Artık Irkçılık, Mezhepçilik, Tarikatçılık ve Particilik gözlüklerini atarak gerçekleri görelim! Ve sonumuz Irak, Suriye, Libya, Arakan, Afganistan ve Doğu Türkistan olmadan acilen sevgi, saygı, merhamet, kardeşlik, birlik ve dayanışma seferberliğine başlayalım!

Yeniden Ana Yasamız Kur’an, Uyum Yasalarımız Sünnet-i Seniyye ışığında İlim, İman, Amel ve Güzel Ahlak İlkelerini Hayatımıza ölçü ve ışık etmeliyiz!

Allah bu ölçüleri öğrenip yaşamamızda daim yar ve yardımcımız olsun! Amiin

İnşallah Çarşamba Akşamı Saat 21.00’da Sosyal Medyamızda ve Kanal 68 Tv’ deki İSRA ve Mİ’RAÇ GECESİ sohbetimizde buluşmak üzere Allah (c.c)’a emanet olunuz!

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr

Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr