Küreselcilerin en büyük projelerinden biri olarak gösterilen 'dünyanın eşcinselleştirilmesi' projesi; her sektörde ağırlığını hissettirmeye devam ederken, İngiltere'de yaşanan son gelişmenin ardından, insanlar nasıl bir algı operasyonu içinde olduklarını sorgulamaya başladı. 

AMAÇ EŞİTLİK DEĞİL, CİNSİYET DEĞİŞTİRMEK

İngiltere'de bir okulda, kendilerini erkek olarak tanımlayan neredeyse tüm dokuzuncu sınıf öğrencilerinin salgın döneminde evlerinde kaldıkları süre boyunca gerçek cinsiyetlerine geri döndü. Yaşanan gelişmenin ardından ''Bir yapı toplumsal cinsiyet eşitliği peşinde değil, cinsiyet değiştirme peşinde'' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

OKUL ÇALIŞANI AÇIKLADI

28 Haziran 2020'de, bir okul çalışanı İngiliz ebeveyn portalı olarak bilinen bir web sitesinde, “Okulumuzda dokuzuncu sınıfta kendilerini erkek olarak tanımlayan dokuz kız vardı. Karantinadan bu yana yedisi gerçek cinsiyetlerine geri döndü.'' açıklamasında bulundu. Genç kızların neden ve nasıl cinsiyetlerine geri döndüğü sorgulanırken, algı ve baskı sonucu genç kızların böyle bir yola girdiği sonucuna varıldı.

CİNSİYETLERİNE GERİ DÖNEN KIZLARI İÇİN SEVİNDİLER

Kendi cinsiyetlerine geri dönen kızları için sevinen ebeveynler, ''Kızım dönüşümünü tersine çeviriyor. Çok mutluyuz. O çok memnun. Eski arkadaşlarıyla yeniden buluşuyor, çocukluğunun ne kadar mutlu olduğunu hatırlıyor ve yeni erkek arkadaşına delicesine aşık." açıklamasında bulundu.

Habervakti