İsrail'in 'İran'ın nükleer programı'nı gerekçe göstererek başlattığı saldırı ve suikastlarda İran Genelkurmay Başkanı Bakıri başta olmak üzere çok sayıda üst düzey isim öldürüldü.

Saldırılar, İran'a sızmış Mossad casusları sayesinde nokta atışı olarak gerçekleştirildi.

HÜDA PAR Milletvekili Şahzade Demir, İran'daki gelişmeler sonrası Türkiye'nin Mossad'a karşı pro-aktif bir politika yürütmesi ve ülkedekii siyonistleri ifşa etmesi için çağrı yaptı.

15 Temmuz’un en genç kahramanları: Vatan için can verdiler
15 Temmuz’un en genç kahramanları: Vatan için can verdiler
İçeriği Görüntüle

“Türkiye’deki siyonist potansiyeli çok ciddi boyutlardadır" diyen Demir, işe çifte vatandaş olup da soykırıma katılanların tespit ve ifşa edilmesi gerektiğini belirtti.

Demir, Mossad'a karşı yürütülecek ifşaat operasyonunda soy kütüğü araştırmalarının önemini vurgulayarak "Soyadı kanunu ile soyadları değiştirilen yahudilerin kim olduklarının tespiti ivedi olarak yapılmalıdır." dedi.

Gtl P Z N Wk A I X2X N

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir


HÜDA PAR Genel Başkan Vekili, "İçeriden darbeler alacak bir Türkiye’nin siyonizm ile baş etmesi imkansızdır" diye de ekledi.