İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İBB'ye yönelik terör soruşturmasının ardından kardeşi hakkında bugün de FOX TV'de  asılsız iddialarını sürdüren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sosyal medya hesabından yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel FOX  TV'de "Süleyman Soylu sorumluluk altında olduğunu itiraf etmiş. Kardeşinin aranan listesinde olduğunu bilmeyenler teröristlerin ayakkabı numaralarını bilmekle övünüyor. Aldığımız telefonlar İsmail Çataklı'nın araması olan kardeşinin geçen yıl Çankırı'ya geldiğini söylüyor." ifadelerini kullandı.

"KÖSTEBEK ÖZGÜR"
Çataklı Özel'İn paylaşımını alıntılayarak "İftira ediyorsun, yalan söylüyorsun!
Çünkü sizin için izzeti nefis, haysiyet, devlet gibi kavramların bir önemi yok!
Böyle terörde arananlar listesinde falan yok! Yılbaşı iznine geldi, savcılığa ifadesini verdi. Size Yazıklar olsun. Köstebek Özgür" yanıtını verdi.

"NAMUSSUZLUĞUN DA BİR SINIRI VAR"

Dün İsmail Çataklı, Özgür Özel'in yalan söylediğini vurgulayarak, "Namussuzluğun da bir sınırı var. Yargı önünde sana hayatının en büyük bedelini ödeteceğim." demişti.

ÖZGÜR ÖZELBAKAN YARDIMCISI İSMAİL ÇATAKLI'YI HEDEF ALMIŞTI

Özel, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya soruyorum, bakan yardımcın İsmail Çataklı'nın kardeşi FETÖ firarisi mi değil mi kardeşim? Çık de ki değil. Benim bakan yardımcımın kardeşi FETÖ firarisi değil de. Ondan sonra oturalım konuşalım. Terbiyesizliğin de bir haddi, hududu var" sözlerini sarf etmişti.