Isparta’da Gül Festivalinde konser vermesi planlanan Melek Mosso için kamuoyunda çok sayıda tepki oluştu.

 Şarkıcının daha önce yaptığı bir konserinde çirkin bir hareketi ve akabinde genç kızlara ''açmak istiyorsanız açın''şeklinde tavsiye eden Melek Mosso’nun Isparta’ya gelmemesi için sosyal medyada çok sayıda tepki verildi.

Konserde yapmış olduğu hareket ve konuşma tepkilere yol açtı

Melek Mosso konserde yaptığı hareket ve konuşma nedeniyle kendisine gelen çok sayıdaki tepki nedeniyle avukatıyla birlikte savcılığın kapısını çaldı. Mosso, “Sosyal medyaya düşen videomun altına yapılan yorumda cinsel taciz ve hakarete uğradım” diyerek şikayetçi oldu.

''Yapmış olduğu hareket sebebiyet verdi''

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, konser görüntüsünü bilirkişiye göndererek tespitlerde bulundu.
Şarkıcı Melek Mosso, bir konserinde bacağını açarak yaptığı konuşmasının ardından orta parmağını gösterince çok sayıda tepki dolu yorumla karşı karşıya kalınca “Hakaret ve taciz var” diyerek şikayetçi oldu.

Savcılık, “Konuşması birçok insanı tahrik etti. Yapılan yoruma şikayetçinin tutumu, davranışı, konuşması, yapmış olduğu işaret sebebiyet verdi” diyerek şarkıcının aleyhinde bir karara imza attı.

Gelen tepkiler sonucu konser iptal edildi

Kamuoyunda oluşan tepkilerin sonucu olarak Isparta Belediyesi 3 Haziran'da Isparta Gül festivalinde sahne alacak olan Melek Mosso'nun konserini iptal etti.