OdaTV yazarı Rafael Sadi'nin 'İsrail meclisinde eşcinsel başkan' başlıklı yazısında yer alan detaylara göre:  ''İsrail 6.Natanyahu Hükümeti kuruldu yemin etti ve güven oyu aldı. Meclis Başkanlığına eski Adalet Bakanı Amir Ohana getirildi ve ilk konuşmasında  eşcinsel olduğunu  alenen beyan ederek dinleyiciler koltuğunda oturan eşi ve çocuklarına da teşekkür etti. Eşiyle ilgili “Benim ikinci yarım” dedi.

Dindar Üyeler Başlarını Çevirdi

Dindar Parti üyeleri ise Ohana’nın konuşması esnasında yüzlerini çevirdiler veya başlarını sıralara dayadılar.

Bu bir protestodan çok ben seninle oynamıyorumun çocukça gösterisiydi. Ama herkes de  Meclis Başkanı seçiminde  Dindar Parti Milletvekillerinin de  bütün koalisyon üyeleri ile birlikte olumlu oy kullandıklarını ve bu oylarla bu milletvekilinin seçildiğini biliyor.

Bu arada  Kürsüye gelen Dindar Siyonizm ve Yahudi Gücü Partileri lideri olan İtamar Ben Gvir  ile Amir Ohana kucaklaşıp öpüşerek birbirlerini tebrik ettiler.

HAMAS BİLE İSRAİL'E BÖYLE BİR DARBE VURAMAZDI

Sadi'nin aktardığı bilgilerle İsrail'deki gelişmeleri değerlendiren Mirathaber'deki yazıda çarpıcı detaylar yer aldı. İşte Mirathaber'de yer alan değerlendirmelerin tamamı:

İsrail Devleti öncesinde çok uzun asırlardan beri devletsiz yaşayan Yahudiliği ayakta tutan laik zenginler, ilim ve sanat adamlarından çok Tevrat’a bağlı Yahudiler olduğu söylenebilir.

Tevrat yasalarına göre ölüme mahkumedilmesi gereken bir eşcinselin meclis başkanlığı ile, dindar Yahudilik bir darbe daha yerken İsrail Devleti’nin temellerinde yıkıcı bir kayma daha gerçekleştiğinde şüphe yoktur.

Doğrusu genelde Filistinliler ve özelde HAMAS böyle bir darbe vuramazdı.

Tevrat’ta Zina ve Eşcinselliğin Cezası Ölümdür

Mevcut Tevrat nüshalarında zina gibi eşcinselliğin cezası da ölümdür. (Bak.Levililer Bab 20, Cümle 10, 14; Tesniye Bab 22, Cümle 22)

“Dindar Siyonizm ve Yahudi Gücü Partileri lideri olan İtamar Ben Gvir  ile Amir Ohana kucaklaşıp öpüşerek birbirlerini tebrik etmesi” bize Yüce Kitabımız Kur’ân’ın kâfir Yahudilerle ilgili şu ayetlerini hatırlattı:

“İsrailoğullarından kâfir olanlar, Davud ve Meryem oğlu İsa diliyle lânetlenmişlerdir. Bunun sebebi, söz dinlememeleri ve sınırı aşmalarıdır.
Onlar, işledikleri kötülükten, birbirini vazgeçirmeye çalışmazlardı. Andolsun yaptıkları ne kötüdür!” (Maide 5/78-9)

“ Onlardan birçoğunun günah, düşmanlık ve haram yemede yarıştıklarını görürsün. Yaptıkları ne kadar kötüdür!
Din adamları ve âlimleri onları, günah olan sözleri söylemekten ve haram yemekten menetselerdi ya! İşledikleri (fiiller) ne kötüdür!” ( Maide % 62-3)

Ha unutmadan… Biz Müslümanlar bu darbelerden binlercesini yedik. Yediğimiz ve yemekte olduğumuz için ayağa kalkamıyoruz. İnşaallah kalkarız.