İsrail'in Münih Başkonsolosluğu yakınlarında polis, bir şüpheliyi vurdu
Almanya'nın Münih kentinde polisin, İsrail'in Münih Başkonsolosluğu yakınlarında bir şüpheliyi vurduğu, şüphelinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
Yerel medyada yer alan haberlere göre, şüpheli, şehir merkezindeki İsrail Başkonsolosluğuna yakınında, Nazi rejiminin suçlarını anlatan bir müze civarında polis tarafından vuruldu.
Polisten yapılan açıklamada, Münih kentinin merkezindeki İsrail Başkonsolosluğu ile Nazi rejiminin suçlarını anlatan müzenin yakınında uzun menzilli silah taşıyan zanlıya polis tarafından ateş açıldığı belirtildi.
Şüphelinin açılan ateş sonucu yaralandığı ve daha sonra hayatını kaybettiği kaydedildi.
Açıklamada, durumun kontrol altına alındığı, çevrede başka bir şüphelinin bulunmadığı, olayda polis dahil başka ölen ya da yaralananın olmadığı bilgisi verildi.
Bölge sakinlerine olay yerinden uzak durmaları çağrısında bulunan polis, görgü tanıkları veya olayın görüntüsünü kaydedenlerin kendilerine başvurmalarını istedi.
Yerel basında yer alan haberlerde ise şüphelinin, 5 polisin bulunduğu, Başkonsolosluğun önündeki güvenlik kulübesine ateş ettiği öne sürüldü.
Olay yeri polis tarafından geniş şekilde kordon altına alınarak inceleme başlatıldı.
İsrail'in Münih Başkonsolosluğu yakınlarında polis, bir kişiyi vurdu
Almanya'nın Münih kentinde polisin, İsrail'in Münih Başkonsolosluğu yakınlarında bir şüpheliyi vurduğu bildirildi.
Yorumlar
Trend Haberler

Kanserin çözümünü buldum, tüm kanser türlerini bitireceğim diyen Dr. Savan Günay evinde ölü bulundu

İran gibi içeriden vurulmamak için tarihi çağrı: Türkiye'deki siyonistleri ifşa edin!

İsrail şoku yaşadı! Bir ülkeden daha balistik füze saldırısı

İsrail, İran saldırıları sonrası Türkiye'yi hedef gösterdi: Hamas'ın finans merkezi

Mahmut Efendi hz'lerine büyük iftira! Hem de Lalegül tv ekranlarında!

Dilipak, İran saldırısının derin kodlarını anlattı

İran savaşın durması için tek şartını açıkladı

Evde Doğum Yasal mı? Serbest Ebe Neslihan Şebik: Evde doğum yaptırdım diye hakkımda dava açıldı

Dr. Savan Günay: ''Başıma bir şey gelirse sebebi bunlardır'' demişti! Evinde ölü bulundu

TBMM tezkeresi kabul edildi: Türkiye'den 'İsrail' açıklaması
Habervakti