15 Temmuz kanlı darbe girişiminin akabinde Türkiye'de gölgelerin ardına saklanan FETÖ'cülerden bir kısmı yurt dışına kaçtı, bir kısmı zaten ''eğitim faaliyetleri'' adı altında kamufle oldukları ülkelerde yaşamaya ve Türkiye aleyhtarı faaliyetlerine devam ediyor. Avrupa ülkelerinin ''kanatları'' altına sığınan FETÖ'cülerden önemli bir kısmı da Afrika ülkelerinde...

Geçtiğimiz günlerde Güney Afrika'da yaşayan FETÖ'cüler hakkında gündeme bir haber düşmüş ve biz de kamuoyunu bilgilendirerek bu haberi okuyucularımızla paylaşmıştık. Bu haberde ”FETÖ'nün Güney Afrika’da kendi silah fabrikasını ve ordusunu kurduğu” gündeme gelmiş ve FETÖ’nün Güney Afrika yapılanması hakkında şok eden detayları paylaşmıştık. Haberimizin ardından yayın merkezimize ulaşan bir ihbarı değerlendiren Habervakti.com, FETÖ’nün Güney Afrika oluşumu hakkında şok detaylara ulaştı. Başta söz konusu haberde yer alan iddialar ve isimler üzerinden, Güney Afrika’da 2003 yılından bu yana madencilik sektöründe hizmet veren bir işadamının başına gelenlere vakıf olduğumuzda, olayın ne kadar vahim bir durumda olduğu gözler önüne seriliyordu Türkiye Cumhuriyeti’nin seçimle gelen ilk Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Güney Afrika ziyaretiyle meselenin ehemmiyetini bir kat daha arttıran bu gelişmeyle anlaşılıyor ki, kriptolar devreye girmiş ve yerli-milli kurumları kendilerine paravan olarak kullanarak devleti manipüle etmeye hazırlanıyorlar.

Habervakti.com olarak GÜNEY AFRİKA’DA FETÖ DOSYASI üzerine çalışmalarımıza başlamışken buradan kamuoyunu bilgilendirmek adına soruyoruz?

FETÖ'cüler uzun yıllardır Güney Afrika'yı üst olarak kullandılar!
Mandela ile FETÖ imamını tanıştıran Yahudi asıllı iş adamı kimdi?
Ananaslardan; elmas, altın, gümüş madenciliğine hangi şirketleri kurdular?
Bu şirketler üzerinden elde ettikleri parayı hangi işlere yatırdılar?
Güney Afrika'da, silah ve zırhlı araç fabrikaları alan FETÖ'cüler ordu mu kuruyor?
FETÖ ile mücadele ettiğini iddia eden kişiler, FETÖ'nün gündem olmasını fırsat bilerek, Güney Afrika'da faaliyet gösteren yerli ve milli işadamlarının kurduğu büyük hacimli şirketleri sahte evrak ve imzalarla nasıl ele geçirdiler?
Bu şirketleri ele geçeriren şahıslar kimler?
70.000.000 dolarlık şirketin değerini 70 USD göstererek yönetim kurulu kararı olmaksızın satış yapılabileceği yönünde mahkemeden kararı nasıl aldırdılar?
Şirketi nasıl ele geçirdiler?
Bu olay nerede gerçekleşti?
Şirket sahipleri, bu dolandırıcılığı ve sahteciliği belgelediğinde, bu kişiler ne yaptılar?
Şirket sahibini dolandırıp, şirketine çökenler kim(ler)?
Hangi milli ve yerli kurumları kendilerine paravan yapıyorlar?
Bunu yaparken türkiye’de kimlerle işbirliği yaptılar ve hangi kurumları kullandılar?
Kendilerini aklamak için hangi medya organlarını kullandılar?
Evrakta sahtecilik ve sahte imza ile ele geçirdikleri şirketin gerçek sahiplerini bir de yetmezmiş gibi nasıl FETÖ'cülerle ilişkilendirerek kendilerinin FETÖ'cülerle işbirliği yaptığını nasıl gizlediler?
Güney Afrika'da kurulan devasa okulu nasıl FETÖ'ye peşkeş çektiler?
Güney Afrika’da yapmış oldukları bu gaspı ve sahteciliği FETÖ’ye karşı kazanılmış zafer olarak nasıl servis ettiler?
Türk halkını nasıl kandırdılar?
Şirketini gaspettikleri işadamını tehdit ederek, haksız olarak elinden aldıkları mallarını geri vermemek için ne tür yöntemler uyguladılar?
Sözde FETÖ ile mücadele eden şahıslar bu hak gaspını yaparken Güney Afrika'da FETÖ'nün hangi şirketleri ile çalışıyordu?
Mağdur işadamı soruna çözüm bulmak için sahtekarlığı yapan şahıslardan haklarını geri almak adına hangi ilim adamına başvurdu ve bu şahıslar çözüm masasına davet edildiği halde neden gelmedi?
Menfaat ağlarının ortasında kalan, fetö ile mücadele adı altında hedef alınan mağdur işadamı'nın ibretlik hikayesi!
FETÖ'nün Güney Afrika dosyası!
Çok yakında habervakti.com’da!