Koronavirüs salgınıyla mücadele eden dünyada, eşcinselliğin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar da hızla artarak devam ediyor. Özellikle son günlerde video paylaşım sitesi Tiktok’a düşen bir görüntüde ‘tayt giyip, oje ve rimel süren erkek modelinin’ rol model olarak sunulması infiale neden oldu.

EŞCİNSEL LOBİNİN BASKISI İNSANLARI BUNALTTI

Eşcinselliğin yaygınlaştırılıp, aile kavramını yok etmeyi hedefleyen küreselcilerin yönlendirdiği ‘eşcinsel lobi’nin ülkeleri ve kurumları baskı altına almaya çalıştığı gerçeği defalarca ortaya kondu. Eşcinselliği benimsemeyen ve reddedenleri ‘homofobik’ ve ‘özgürlük düşmanı’ olarak yaftalayanlar, ifade özgürlüğünü hiçe saymakla kalmayıp, insanları itibarsızlaştırmaya çalışması toplumun tepkisini çekmeye devam ediyor.

KÜRESELCİLERİN HAYALİNİ KURDUĞU ERKEK

Son olarak geçtiğimiz günlerde Tiktok’a düşen videoyu görenler ‘İşte bu küreselcilerin hayalini kurduğu erkek modeli’ ifadelerini kullanarak tepkilerin oluşmasına neden oldu. Söz konusu videoyu çeken B. İsimli şahsın gerçek anlamda mı yoksa trolleme amaçlı mı videoyu çektiği bilinmezken Türkiye’de hayata geçirilmeye çalışılan acı gerçek bir kez daha ortaya çıktı. Bu videoyla oluşturulmak istenilen algı bir doğaçlamanın sonucu mu, yoksa bir operasyonun parçası mı o da henüz bilinmiyor.

GÜZEL ERKEK OLMAK İSTİYORSAN ‘SÜR OJE’Nİ…

Söz konusu şahıs videoda, ‘’Toplumuzda ‘neden erkekler yazıyor, neden kadınlar teklif etmiyor falan filan. Şimdi kardeşim sen, hiç denedin mi kendini süslemeyi. Şöyle bir kalemini çekmeyi, küpeni, bilekliğini taktın mı? Ojelerini sürdün mü? Kendine bakıp, kendini en prezantabl hale getirdin mi? Denemediysen ve bu konuda hayıflanıyorsan yanlış yoldasın. Sen sana verileni en iyi şekilde değerlendireceksin. Olmuyorsa o zaman ağla. Süsleyin abi, tak bilekliğini, tak küpeni, çok sokağa bakalım belki bir şeyler değişecek. Şu aklınızda olsun, süslenmek püslenmek kadına has şeyler değildir. Erkekler de güzel olabilir.’’ İfadelerini kullandı.

YENİ ERKEK MODELİNİ OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

Erkeklerin bakımlı olmasına değil de süslü olmasına vurgu yapılan videoda kullanılan ifadelerin özenle seçilmiş ifadeler olması, kurgunun arkasındaki tehlikeyi işaret ettiği belirtilirken, oluşturmak istenilen erkek modelini de şimdiden normalleştirmeye çalıştıkları vurgulandı.

HaberVakti