ABD başkanı Joe Biden kimdir? ABD başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden kimdir? Joe Biden'in çocukları kimlerdir? Joe Biden'in torunları kimlerdir? İşte ABD başkanı Joe Biden'ın ailesi..

Joe Biden'ın aile üzerindeki vurgusu, 2020 kampanyası yolunda ilerlerken belirgindi. Demokrat başkan adayının Dr. Jill Biden ile on yıllardır süren aşk hikayesine , torunlarıyla yakın bağına ve iki çocuğunu ve ilk karısını kaybetmesinde yaşadığı trajediye odaklandı . Şimdi Seçim Günü arifesinde bütün gözler onun ve yavrularının üzerinde.

Eski başkan yardımcısı, en büyük üç çocuğu olan Hunter, Beau ve Naomi Biden'ı rahmetli eşi Neilia Hunter ile paylaşıyor. Daha sonra en küçük kızı Ashley Biden ile ikinci karısı Jill'e sahip oldu. Çiftin birkaç torununu hesaba kattığınızda mürettebat daha da büyüyor.

Burada, Biden klanı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Naomi Biden kimdir?

Naomi, 1972'de bir araba kazasında öldüğünde bir yaşındaydı. Annesi Neilia da aynı kazada öldü.

Joseph 'Beau' Biden kimdir?

Takma adıyla tanınan Beau, Kamala Harris ile yakın çalışan tanınmış bir politikacıydı .

2003 yılında, Yargıç Avukat Genel Kolordusu'nda binbaşı olarak Ordu Ulusal Muhafızları'na katıldı. Daha sonra siyasete girdi, 2007'den 2015'e kadar görev yaptığı Delaware başsavcısı olarak seçildi. 2016'da Delaware valiliğine aday olmayı planladı, ancak 2015'te beyin kanseriyle savaştıktan sonra vefat etti.

Jill, 2020 Demokratik Ulusal Kongre konuşmasında , "Oğlumuz Beau kanserden öldükten sonra, bir daha gülümseyip sevinmeyeceğimi merak ettim. Yazdı ama benim için sıcaklık kalmadı," dedi . "Beau'nun cenazesinden dört gün sonra, Joe'nun tıraş olup takımını giydiğini gördüm. Onu aynada çelik yaptı, nefes aldığını, omuzlarını geriye koyduğunu ve oğlumuzun olmadığı bir dünyaya yürüdüğünü gördüm. iş. O sadece o. "

Karısı Hallie Olivere ve iki çocuğu Natalie Biden ve Robert Hunter Biden II tarafından hayatta kaldı.

Robert Hunter Biden kimdir?

Genellikle ikinci adıyla anılan Hunter, şu anda bir avukat olarak çalışıyor ve risk sermayesi şirketi Eudora Global'in kurucusudur.

Hunter, ABC'ye göre madde bağımlılığı ile mücadelesinin yanı sıra "çalkantılı kişisel hayatı" nedeniyle tabloid dramasında da yakalandı .

New Yorker'la yapılan bir röportajda, Hunter babasıyla yaptığı konuşmalar hakkında "Ona özür dilerim" dedi., "Ve" Özür dileyen benim "diyor ve kimin daha üzgün olması gerektiği konusunda devam eden bir tartışmamız var. Ve ikimiz de bunların herhangi birinin tek gerçek panzehirinin kazanmak olduğunun farkındayız. 'Bak, kaybolacak' diyor. Burada gerçekten daha yüksek bir amaç var ve bu ortadan kalkacak. Yani saldırıdan kurtulabilir misin? "

Ayrıca bağımlılıkla yaşamaya başladı. "Bak, herkes acı çekiyor," dedi dergiye. Herkesin travması vardır. Her ailede bağımlılık vardır. Ben o karanlıktaydım. O tünelin içindeydim - hiç bitmeyen bir tünel. Ondan kurtulamazsın. Bununla nasıl başa çıkacağını bul. "

Hunter, 2017'de üç çocuğunu paylaştığı Kathleen Buhle'den boşandı: Naomi (adını geç teyzesinin adı verildi), Finnegan ve Maisy Biden. Kısa bir süre sonra, Hunter merhum kardeşinin dul eşi Hallie ile bir ilişki kurdu. Hunter, New Yorker'la olan ilişkileri hakkında "Çok özel bir kederi paylaşıyorduk" dedi . Hallie'yi hayatımda kaybımı anlayan tek kişi olarak düşünmeye başladım.

Hallie ve Hunter sonunda 2019'da ayrıldı. Hunter, o zamandan beri Washington Post'a göre Güney Afrika'dan film yapımcısı Melissa Cohen ile evlendi .

Ashley Blazer Biden kimdir?

Biden'ın en küçüğü, Tulane Üniversitesi'nden mezun oldu ve daha sonra ceza adaleti reformu odaklı kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Delaware Adalet Merkezi'nin yönetici müdürü oldu . Ayrıca Delaware'de 15 yıl sosyal hizmet uzmanı olarak çalıştı .

Ashley, çocukken babasının siyasi kumarları üzerinde etkili oldu. DelawareToday ile yapılan bir röportaja göre, bir keresinde Biden'a "araştırma ve posterlerle hazırlanmış ve yunusları nasıl kurtarmamız gerektiğinden bahsetmiş" ve bu da onu 1990 Yunus Koruma Tüketici Bilgilendirme Yasası için Kongre Üyesi Barbara Boxer ile işbirliği yapmaya yöneltti .

Şimdi, Ashley moda endüstrisine döndü. 2017 yılında Amerikan yapımı bir giyim şirketi olan Livelihood'u kurdu . ELLE'ye daha önce "Geçim kaynağı özellikle gelir eşitsizliğiyle ilgilidir" demişti . "Ve ırk eşitsizliği ve gelir eşitsizliği doğrudan ilişkilidir."

Kardeşi Hunter ile 2020 Demokratik Ulusal Kongresi'nde konuşan Ashley, babasının bir başkan olarak "çok sağlam" olacağını ve "duymak istemeseniz bile size gerçeği söyleyeceğini söyledi. "

Halen plastik cerrah Howard Kerin ile evli.

Naomi Biden kimdir?

Naomi, Hunter'ın 26 yaşındaki kızı ve ilk eşi ve Kathleen Biden'dır. Adını, Başkan Yardımcısı Biden'ın 1972'de ölen kızının ardından aldı. İçten bir twe'deve eski Başkan Yardımcısı'na "Her gün torunun olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Joe Biden, Demokratik başkan adaylığını kabul ettikten sonra Naomi , Twitter'da kendisinin ve kuzenlerinin büyükbabalarına bir bardak dondurma ikram ettiğini açıkladı . "Baba, bu gece kutudan yiyorsun," diye yazıyorlar tatlı bir notla.

Naomi sadece bu Mayıs ayında Columbia Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve büyükbabası sosyal açıdan uzak bir açılış konuşması bile yaptı . Ondan önce Pennsylvania Üniversitesi'nde öğrenciydi ve 2016'da Tiffany Trump ile birlikte mezun oldu. İkili birlikte fotoğraf çektikten sonra kafa karışıklığı yarattı , ancak Naomi, Twitter'da Donald Trump'ı seslendirmekten de korkmuyor .

Naomi, Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı süre boyunca, Yeni Zelanda, Avustralya, Türkiye ve Moğolistan da dahil olmak üzere bir dizi yurtdışına seyahat etti.

Bu içerik Instagram'dan alınmıştır. Aynı içeriği başka bir biçimde bulabilir veya web sitelerinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Finnegan Biden kimdir?

Naomi Biden'in küçük kız kardeşi Finnegan, cumhurbaşkanı adayı büyükbabasıyla birlikte kampanya yolunda görüldü. Naomi gibi, o da geç bir akrabasının adını aldı : Joe Biden'in annesi Catherine Eugenia "Jean" Finnegan Biden.

Ağustos ayında, kız kardeşleri ve kuzeni Natalie ile büyükbabalarını tatlı bir kısa video ile tanıştırmak için katıldı .

Maisy Biden kimdir?

Maisy, Hunter ve Kathleen Biden'ın çocuklarının en küçüğüdür. Kardeşleri gibi o da başkan yardımcılığını yaptığı sırada büyükbabasına Kolombiya ve Kenya dahil uluslararası gezilerde eşlik ediyordu. Başına Chicago Tribune , o yakın Sasha Obama ile birlikte. Birlikte okula gittiler, basketbol oynadılar ve babaları ve büyükbabaları göreve başladığında ikisi de küçüktü.

Başkan Yardımcısı Biden bile Maisy ve Sasha'nın sıkı bağını kabul etti. "En iyi arkadaşı Sasha Obama" dedi . "Barack, Jill ve bütün aile, lise mezuniyetleri için bir araya geldik".

Natalie Biden kimdir?

Natalie, Hallie'nin ve geç Beau Biden'in 16 yaşındaki kızı. 2020 Demokratik Ulusal Konvansiyonu için yeni bir videoda, kendisi ve kuzeni Naomi, Dr. Naomi , "Onun sıradan bir büyükannen olmadığını söyleyebilirim," dedi . "O bir şakacı, çok yaramaz." Natalie, "Çok hikayemiz var" diye ekledi.

Robert "Avcı" Biden II

Beau ve Hallie Biden'in 2006 doğumlu ikii çocuğuna amcasının adı verildi. 14 yaşındaki kız kardeşi ve kuzenlerine, 2020 Demokratik Ulusal Kongresi'nde bağlılık yeminini okurken katıldı.

Bebek Biden 2018

Hunter, isimsiz kalan ve 2018'de doğan bir çocuğu Arkansas'tan Lunden Alexis Roberts ile paylaştı. Biden başlangıçta bir mahkemede baba olduğunu reddetse de, babalık davasındaki bir yargıç , çocuğun “biyolojik ve yasal babası” olduğuna karar verdi .

Bebek Biden 2020

Page Six'in bildirdiğine göre , Biden ailesi, Mart 2020'de Hunter Biden ve yeni eşi Melissa Cohen, Los Angeles'ta "güzel ve sağlıklı bir erkek çocuğu" karşıladığında başka bir üye kazandı .