Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'a tepkiler dinmiyor. Son olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, FB TV'de açıklamalarda bulundu ve futbol hayatı boyunca bir takımın hakem tarafından bu kadar madur edildiğine şahit olmadığını söyledi.

Jorge Jesus'un açıklamaları şöyle:

"Adaletsiz kararlar oldu. İki tane net penaltı pozisyonumuz vardı, burada VAR devreye girmek istemedi. Çok iyi bir performans sergiledik, normal bir hakem yönetimi olsaydı biz bu maçı kazanırdık. Her şey adil bir şekilde ilerlerse, biz zaten liderliği alırız."

"Yıllardır bu işi yapıyorum, daha önce hiçbir takımın saha içinde bu kadar mağdur edildiğini görmemiştim."

"Maç sonunda hakeme saygısızlık yapmadım, son pozisyon hakkındaki görüşüne katılmadığımı söylemek için yanına gittim. Kırmızı kartın nedenini bilmiyorum. Hakem, 'saygısız bir tutumda bulunduğumu' söyledi ama ben böyle bir şey yapmadım."

"Şu anda rakibimiz Galatasaray'ın 6 puan gerisindeyiz ancak ligin bitmesine çok var. Liderliğe tekrar yükselebileceğimize dair öz güvenimiz var. Daha da birlik olmuş şekilde yolumuza devam ediyoruz."