Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Flamengo'nun ikinci başkanı olan Marcos Braz ile yaptığı görüşmeyle ilgili Brezilya basınına açıklamalar yaptığı ortaya çıktı.

Brezilya basınından UOL'de yer alan haberde; tecrübeli hocanın Flamengo'dan zaman istediği ve önce Ali Koç'la konuşması gerektiği belirtildi.

Jesus, Brezilyalı gazeteciye yaptığı açıklamada, "Brezilya'da neden çok para istediğimi ve benimle anlaşmaya varamadıklarını söylüyorlar bilmiyorum. Bunun amacı nedir bilmiyorum ama gerçek şu ki Marcos Braz benimle Flamengo hakkında konuştu. Marcos Braz, şimdi ayrılmamı istedi, ben de yapamayacağımı ilettim. Kendime biraz zaman tanımam gerektiğini söyledim. Başkanla konuşmam için bile zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Türkiye'de ligin bitmesine 1.5 ay var. Beni 1 haftadan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. İnsanların, Flamengo'ya gitmezsem bunun maddi nedenlerle olduğunu düşünmelerini istemiyorum. Çünkü daha Marcos Braz ile para konuşmadım. Şimdiden dünyaları istediğimi söylüyorlar." ifadelerini kullandı.

Bu gelişmeler üzerine Flamengo yönetimi, Sevilla ile yollarını ayıran Jorge Sampaoli'yi gündemine aldı.