Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ve haber sitelerinde yer alan "Öz amca yeğenine tecavüz ederken yakalandı" başlıklı haberlerde yer alan görüntüler büyük bir infiale neden olmuştu. Yaşanan olayın ardından yürütülen soruşturmada amcanın yengesi tarafından iftiraya uğradığı ve serbest bırakıldığı iddia edildi.

KAYININA KUMPAS KURDU İDDİASI

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Büşra Türkmenoğlu bir kullanıcı, çocuğuna öz amcasının tecavüz ettiğini iddia eden kadının daha önce de kayınına 'ben de gözü var' iftirasını attığını belirtti. İki ailenin beraber iş yaptığını ve daha sonra işleri ayırdığını belirten Türkmenoğlu, kendilerinden daha çok kazanmaya başlayan kayınına kin beslediğini söyledi. Çocuğunu yanına alıp, kayınıyla işlek bir yerde buluşan kadın bir anda öz amcasının çocuğuna tecavüz ettiğini vurgulayarak bağırmaya başladığı ve sesleri duyan kalabalığın adamı linç ettiğini belirtti.

'BOŞANMA İNTİKAMI' 

Söz konusu olayla ilgili bir diğer iddia ise Ramazan Ergan adlı bir instagram kullanıcısından geldi. Olay hakkında açıklamalarda bulunan Ergan, eşinden boşandığı ve eski eşi yurt dışında olduğu için kayınbiraderinden intikam aldığını belirtirken, kadının ''Sizden öyle bir intikam alacağım ki ölümden beter olacaksınız'' sözlerini kullandığını iddia etti. Olay günü de eski kayınbiraderini yeğenini uyarması için çağırdığını ve kardeşlerini yanına alarak saldırdığını söyledi.

OLAY HAKKINDAKİ YALANLAMALAR DEVAM EDİYOR

Gaziantep Haber adlı sitenin twitter hesabından yapılan duyuruda da ''Gaziantep'te sabah basına yansıyan Amcanın 10 yaşındaki yeğenine tecavüz iddiasında aktarılan bilgiye göre Amca suçsuz bulundu. Ailenin Avukatı gerekli açıklamayı yapacak.'' ifadeleri kullanıldı. Ekşi Sözlük'te de konuyla ilgili yapılan son yorumlarda olayın, bir iftiradan ibaret olduğu vurgulandı.

HaberVakti