Erzurum'da yaşayan 33 yaşındaki Hakan K.(33), İstanbul'da pes dedirten bir skandalın baş şüphelisi oldu. Metropolde turist gibi gezen Hakan K. yaklaşık 100 farklı kadının etek altı fotoğrafını çekti. Bununla da yetinmeyen Hakan K., her kadın için telefonunda bir klasör oluşturup her klasöre sapıkça isimler verdi. Hakan K.'nın kimliği ise 'pes' dedirtti.

Yaşanan taciz skandalı 16 Aralık günü Kadıköy'de patlak verdi. İddiaya göre Hakan K., yaklaşık 1 hafta önce turistik gezi amaçlı Erzurum'dan İstanbul'a geldi. Büyükşehirde dolaşmaya başlayan adam, gezmekle kalmadı, telefonuyla pes dedirten bir olaya imza attı.

100 KADINI GİZLİCE KAYDA ALDI

İstiklal Caddesi'nden Kadıköy'e kadar birçok noktaya giden Hakan K., iddiaya göre elindeki telefonla tanımadığı birçok kadının etek altı fotoğrafını çekti.

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre, sokakta, metroda ya da parkta etekli gördüğü kadınları gizlice videoya çeken sapık bununla da yetinmedi, kayda aldığı yaklaşık 100 kadının fotoğraf ve videolarını telefonunda arşivledi.

HER KADINA FARKLI KLASÖR

Fotoğraf ve videolarının çekildiğinden habersiz olan kadınların fotoğraflarını saklayan Hakan K., iddiaya göre her kadın için özel klasör yapıp fotoğraf ve videoları o klasörlerde topladı. Kadınları hatırlamak adına sapıkça bir yöntem geliştiren adam, her klasöre farklı bir isim verdi.

Hem izinsiz şekilde fotoğraflar çekti hem de fotoğrafların bulunduğu klasörlere 'eteği g... sığmayan', 'leoparlı kadın', 'kod valizli', 'lila şortlu', 'mavili tatlı kız' gibi sapıkça isimler koydu.

METRO MERDİVENLERİNDE YAKAYI ELE VERDİ

Büyük skandalı ortaya çıkaransa Hamza E. isimli bir vatandaş oldu. İddiaya göre Kadıköy'de karşıdan karşıya geçerken Hakan K.'nın önündeki kadının etek altı fotoğrafını çektiğini farketti. Hamza E., genç kadının metroya indiği esnada Hakan K.'nın peşinden giderek telefonunu kadının kalçasına yaklaştırarak video kaydı aldığını gördü. Bunun üzerine duruma müdahale eden duyarlı vatandaşın tepkisi sonucu sapık kendini karakolda buldu.

MESLEĞİ ŞOKE ETTİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan soruşturmada, anaokulu müdürü olduğu ortaya çıkan sapığın yaptığı savunmaysa tüyler ürpertti. Yaptığı korkunç hareketi kabul eden Hakan K., "Senelik izin alarak İstanbul' a geldim. Burada bulunduğum süreçte birçok kadının gizlice etek altı fotoğrafını çektim. Bugünse yakalandım" diyerek pişman olduğunu söyledi.

Ardından şüpheli adam İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Kişisel verileri hukuka aykırı şekilde kullanma' suçundan tutuklanarak cezaevinin yolunu tuttu.

100'den fazla kadının uygunsuz görüntülerini arşivlemiş!