İşte Abdurrahman Dilipak'ın o yazısı;

“Söz dinlemeyen” kavim ve onların peşinden gidenler, yine söz dinlemeyecek ve “öldürmeyeceksin”, “çalmayacaksın”, “rüşvet ve riba yemeyeceksin”, “fuhşa yaklaşmayacaksın” emrine rağmen yine öldürecekler, yine çalacaklar, torpil yapacak, zulmedecek, riba yapacaklar, rüşvet alıp verecekler! Kızılderilileri yokettikleri, kara derilileri köleleştirdikleri, sarı ırkı sömürdükleri yetmedi. Sömürü mirasını paylaşamadıkları için kendi aralarında 100 yıl savaştıkları yetmedi, 1. Dünya Savaşı, 2. Dünya Savaşı, aynı ülkenin çocuklarını kendilerine iktidar ve servet üretmek için sağ-sol diye savaştırdıkları, adı konulmadık bir dünya savaşı olan soğuk savaş yetmedi, şimdi yeni bir dünya savaşı için yangına körükle gidiyorlar.

Savaş başladı aslında. Terör yeni bir savaş şekli. O kadar çok savaş türü var ki, Cyber savaş, psikolojik savaş, asimetrik savaş, vekâlet savaşı, biyolojik savaş, nükleer savaş, kimyasal savaş, ekonomik savaş, vesaire vesaire. Mesela “Cyber savaş” deyince robotlar da bu işin bir parçası, Hacker saldırıları da. Mesela Mavi Balina, Angel da. Kendi içinde en az 10 ayrı alt başlığa sahip bir savaş türü bu. Bakın, sadece denizaltılarındaki nükleer başlıklar bile, dünya savaşlarındaki toplam infilak gücünden daha fazla infilak gücüne sahip.

Elektronik, biyolojik ve kimyasal ve fizik alanında çalışan özel sektöre ait laboratuvarlarda bu silahların birçoğunu üretmek mümkün, hammadde, üretim maliyeti, teknoloji hiç sorun değil.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ