Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Edirne istikametinde şerit daralması yapılacak. Çalışmalar saat 24.00'te başlayıp, yarın saat 10.00'da tamamlanacak.

TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüşova kavşakları arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 21.00-07.00 saatlerinde her iki istikamet kesimler halinde trafiğe kapatılacağından ulaşım diğer istikametlerden iki yönlü olarak sağlanacak.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun 2-6. kilometrelerinde ekolojik köprü yapım çalışmaları dolayısıyla yolun bir bölümü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer bölümden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Anadolu Otoyolu'nun Ankara-Bolu il sınırı-Çamlıdere kavşağı 18-19. kilometrelerindeki köprüde tabliye ve üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Ankara-Pozantı Otoyolu'nun Pozantı Kuzey-Pozantı Güney kavşaklarının 4-6. kilometrelerindeki "Çakıt-8" viyadüğünde genleşme derzlerinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Kırıkkale-Keskin-Kırşehir yolunun 29-36. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşıma diğer istikametten kontrollü izin veriliyor.

Osmaniye-Gaziantep yolunun 0-1. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım Toprakkale il yolundan sürdürülüyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 16-22. kilometrelerinde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Artvin-Erzurum yolu 41-55. kilometrelerinde bulunan 12 tünel ve güzergahlarında elektrik, elektronik sistemi bakım ve onarım çalışması nedeniyle ulaşıma, 19 Ağustos'a kadar 08.00-18.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü olarak izin verilecek.

Söğüt-Seydikemer yolunun 0-59. kilometrelerinde çalışmalar nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.