Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun (İzmit Körfez geçişi ve bağlantı yolları dahil) Kılıç-Orhangazi kavşakları 3-5. kilometrelerindeki bakım-onarım çalışması nedeniyle İstanbul yönünde sağ şerit trafiğe kapatılırken ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nda Toprakkale-Osmaniye kavşakları ile TİS Otoyolu'nda Erzin-Dörtyol kavşaklarındaki üstyapı çalışmaları sebebiyle trafik, tek şeritten ve kontrollü sürdürülüyor.

Fethiye-Eşen-Muğla-Antalya yolunun 102-103. kilometrelerindeki (Sarıyer mevkisi) heyelan ıslah çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Hatay-Reyhanlı yolunun 18-20. kilometrelerindeki deprem hasarı sebebiyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Zonguldak-Bartın İl Sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 29-35. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Lapseki-Biga yolunun 13-15. kilometrelerinde yol bakım-onarım çalışmaları devam ettiğinden ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Hasankeyf-2 Viyadüğü Batman-Hasankeyf-Gercüş-Midyat yolu, sağ köprü derz onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılırken trafik sol köprüden iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun 37-39. kilometrelerindeki yol yapım çalışması dolayısıyla ulaşım, tek şeritten ve kontrollü devam ediyor.