Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolu'nun Gelibolu Güney-Lapseki kavşakları 1-3. kilometrelerinde, 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadüklerinin bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu nedenle çalışma programına göre sağ şerit ve yaklaşım viyadükleri, sağ ve orta şeritler ile kuleler bölgesinde uygun bulunan zaman aralığında sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacak.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolu, 29. kilometresindeki patlatmalı yapım çalışması sebebiyle 13.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Bu kesimde ulaşım Selçuk-Kuşadası-Söke-Ortaklar güzergahından sürdürülecek.

Bolu-Yeniçağa-Gerede yolunun 54. kilometresinde taş duvar yapım çalışmaları dolayısıyla Gerede-Yeniçağa-Bolu istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

İzmit-Yalova yolunun 29-30. kilometrelerinde Başiskele Okullar kesiminde yaya üst geçidi yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28. kilometrelerinde (Büyükeceli-Koçaşlı-Yanışlı bölgesi) patlatmalı yapım çalışmaları sebebiyle 09.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kontrollü izin verilecek.

Karabük-Eskipazar yolunun 0-1. kilometrelerinde (Kardemir Kavşağı) kavşak düzenleme çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Artvin-Erzurum yolunun 8-9. kilometrelerinde (Deriner-4 Tüneli girişi) şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışması yapılacak. Bu nedenle 19.00-07.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak. Diğer saatlerde trafik akışı tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Suşehri-Gölova-Altköy yolunun 5-6. kilometrelerinde menfezdeki çökme dolayısıyla Erzincan istikametinde sağ şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım sol şeritten gerçekleştiriliyor.

Doğankent-Kürtün-Torul yolunun 45. kilometresindeki Budak Tüneli'nin Kürtün-Torul yönündeki tüpünde elektrik sistemi bakım ve onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle tünel 2 gün trafiğe kapatılarak, sürücüler servis yoluna yönlendirilecek.