Yerel

Kara yollarında durum

Abone Ol

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu'nun Dörtyol-Payas kavşakları Özerli Viyadüğü'nde genleşme derzi yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Aydın-Denizli yolunun 21-24. kilometrelerinde (Kumkısık mevkisi) otoyol köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi gerekiyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Söke-Aydın Kuzey kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikametinde 2 şerit (sol ve orta) trafiğe kapatılarak ulaşım sağ şeritten sürdürülüyor.

Ankara-Çankırı yolunun 15-17. kilometresinde yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Denizli-Serinhisar yolunun (Denizli Çevre Otoyolu-Serinhisar istikameti) 0-14. kilometrelerinde fiber optik kabloların zarar görmesi dolayısıyla Honaz Tüneli, Denizli-Antalya istikameti trafiğe kapandı. Alternatif güzergah olarak ulaşım Denizli şehir içi geçişinden gerçekleştiriliyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28. kilometrelerinde (Büyükeceli-Koçaşlı-Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılarak 17 Nisan'a kadar ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 29-35. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Kızılkaya-Korkuteli yolunun 16-17. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma Korkuteli-Kızılkaya istikametinden iki yönlü olarak izin veriliyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 50-55. kilometrelerinin muhtelif kesimlerindeki yol şevi temizlik çalışması nedeniyle yol kısa sürelerle trafiğe kapatılacak. Bu nedenle ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak devam edecek.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }