Gündem

Karahasanoğlu'nun vefatı üzerine duyulan teessürün bir ifadesi olarak taziye mesajları

Abone Ol

Bir süredir hastanede tedavi gören Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, 74 yaşında vefat etti. Karahasanoğlu'nun vefat haberi; siyasi çevrelerde, basında ve düşünce aleminde derin teesürler yarattı.

Siyasilerin, basın mesnuplarının, yazarların teesürlerini ifade ettikleri taziye mesajlarından bazıları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Karahasanoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Akit Grubu’na ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Değerli dava ve gönül adamı

Değerli dava, mücadele ve gönül adamı, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Hak'tan rahmet, yakınlarına ve Yeni Akit ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Hak ve hakikat yolunda...

Hak ve hakikat yolunda tüm ömrü mücadelelerle geçen Akit Medya Grubu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu beyefendinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Allah rızası yolunda geçen bir ömür...

Yaşantısı ve fikirleriyle hepimize örnek olan, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu Ağabeye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Mekanı cennet, makamı âlî olsun inşallah.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın

Bu gece Hakk’a yürüyen Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu beye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Tüm Akit ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

İlahiyatçı-hatip Şevki Yılmaz: O, batıl karşısında eğilmedi

Çok sever, çok hürmet ederdik. Ağabeyimizdi. Cesaret timsaliydi. Haksızlık nerede varsa direnen, batıl karşısında eğilmeyen, mazluma kol kanat gerendi! O da fani dünyayı terk etti. Makamı Âli, Mekanı sevenleri ve sevdikleriyle birlikte Cennet olsun. Başımız sağolsun. El Fatiha

Yazar Abdurrahman Dilipak 

Karahasanoğlu da göçtü. Geldik ve gidiyoruz. İnna lillah ve inna aleyhi raciun.Allah cc ölümüze dirimize rahmet etsin. Ölüm dedikleri bizim için bir son değil,yeni bir başlangıç. Ektiklerimizi içeceğimiz bir hasar mevsimi,bir göç, ana yurda dönüş.Onun için bu dünyadan göçtü derler

İslam hukukçusu İhsan Şenocak

Müslümanlara karşı tevazusu, Allah ve Rasul düşmanlarına karşı ise vakarıyla anıtlaşan,gücün değil, Hakkın safında duran, Allah yolunda bedel ödemeyi şeref addeden AKİT MEDYA kurucusu mustakim Müslüman MUSTAFA Karahasanoğlu ağabeye Rabbim rahmet buyursun,makamı ali olsun.

Siyer Vakfı kurucusu Muhammed Emin Yıldırım

Gidenler kervanına Mustafa Karahasanoğlu ağabey de katıldı. Allah (cc) rahmet eylesin. Mekânı cennet, makamı âlî olsun...

habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz: 7 Güzel Adam'ın 8.'siydi

Sakalındaki aklar, Hakk'ın rızası karşısında hiçbir otoritenin söz hakkının olmadığının ödenmiş ağır bedellerinin timsaliydi. Vefalı ve yine vefalıydı. Okuldu, çok talebeler yetiştirdi. Allah rahmet etsin Güzel adamdı. 7 güzel adamın adı konmamış, pr'ı yapılmamış 8.siydi.

Ali Erkan Kavaklı

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sevenlerine sabırlar versin. İslam'a hizmet için gayret eden, cesur yürek bir mümindi, şahitlik ederiz.

Gazeteci Sibel Eraslan

Mücadeleden asla yılmayan dava adamı, şeref sahibi, cesur, 28 Şubat günlerinde inançlı insanların kalesi halindeki AKİT gazetesinin kumandanı, aile dostumuz, değerli ağabeyimiz yazar, yayımcı, aksiyoner Mustafa Karahasanoğlu beyfendi Hakka yürüdü. Allah rahmet mağfiret eylesin.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }