Başkan Şener Söğüt, ‘kardeş belediye’ olan Erzurum Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar ve beraberindeki heyeti ağırladı. Başkan Şener Söğüt tarafından ağırlanan heyette Melik Yaşar dışında Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetimi de yer aldı.

UZUN YILLARA DAYANIYOR

Başkan Şener Söğüt’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, “Buraya geldiğimiz de kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Körfez ve Çat arasında uzun yıllara dayanan dostluk var. Körfez’de bir çok Çat’lı hemşehrimiz yaşıyor. İki ilçe arasındaki bağlar çok güçlü” dedi.

SİZDEN BİRİ GİBİYİZ

Başkan Şener Söğüt de Melik Yaşar ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi. Başkan Söğüt, “Körfez ve Çat arasında uzun yıllara dayanan dostluk her yıl daha da pekişiyor. Sizlerin de dediği gibi ilçemizde çok sayıda Çat’lı vatandaşımız yaşıyor. İki ilçe arasındaki bağlar ‘kardeş belediye’ olmadan önce de güçlüydü. Uzun yıllara dayanan dostluk her yıl daha da pekişiyor” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Başkan Şener Söğüt’e hediye takdim etti.