Bismillahirrahmanirrahıım

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızda ve Ahiret’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi Olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Karma Eğitme mi? Karma Öğütme mi?

Milletimizin “Ya İstiklal Ya Şehadet!” İnancıyla kazandığı İstiklal Savaşımızın yani Milli Mücadelemizin sembolü İslam Hayat Nizamına bağlı İlk Millet Meclisimizde başaramadıkları İslam Medeniyetimizi yıkma planlarından vazgeçmeyen Haçlı, büyük yıkımı CHP (Cehenneme Hazırlama Partisi) eliyle İkinci ve devamı Meclislerde gerçekleştirdiler! Ve bu ihanetleri çoğunluğunun masonik ve Sebataist dönme olduğu gizli oy açık sayım oyunuyla seçtirdikleri Nemrudi kadrolarla gerçekleştirdiler!

Bu ihanetlerden biri de 3 Mart 1924’te yasalaşan ve halen tartışılmaya devam edilen Tevhid-i Tedrisat Kanunudur!

‘’Eğitime kalite’’ numarasıyla o günkü Üniversitelerimiz olan tüm Medreseleri ve alt yapısı olan mektepleri kapattılar! Allah’ımızın yaratış ilkesine uygun İnsan eğitimini terk ederek İnsan Öğütümünü başlattılar!

Devleti ayakta tutan güçlü Aile yapısını yıkmak, sevgi, saygı yardımlaşma, dürüstlük, emanet, merhamet ve sadakat ruhumuzu öldürmek için Ahlak eğitimi yerine Ahlak Öğütümü ihanetini başlattılar!

Bunun içinde Tevhid-i Tedrisat bahanesiyle Din ve Vatansever Tarikatlarımızı, Mekteblerimizi ve Medreselerimizi kapattılar!

Yeni açtıkları okullarda değirmen taşları gibi, insani, vicdani ve Ahlaki değerleri öğütmek için Materyalist Batıcı Eğitimi zorla dikte ettiler! Ve pervasız, cüretkârca; külliyen yasakladıkları Anayasamız Kur’an-ı Kerim’deki Nur Suresi’nin 30 ve 31. Ayeti Kerimelerdeki Allahımızın talimatlarını alenen çiğnediler.

Haçlı Ülkeleri kanlı tarihleriyle övünen nesiller yetiştirmeyi başarırken, bunlar şanlı tarihinden utanç duyan Din ve Devlet düşmanı nesil yetiştirdiler! Ve halen alınan onca tedbirlere rağmen yetiştirmeye devam ediyorlar!

Emperyalist Ülkelerde başka Ülkeler adına kendi Ülkesine ihanet eden nesiller yetişmezken Ülkemizde ve diğer halkı Müslüman Ülkelerde Siyonist ve Emperyalist Ülkeler adına çalışan ve terör Örgütlerine eleman yetiştiren Din ve Devlet düşmanı nesil yetiştirdiler! Ve hala yetiştirmeye devam ediyorlar!

Bugün sadece Müslümanları öldürmekle görevli  PKK, Dhkpc, İşid, El kaide, Haşdi Şabi ve Feto vs. gibi Dış Güçlerin Silahlı Taşeron Terör Örgütlerinde aldatılan Nesillerin bataklığı; maddeci dinsiz seküler ve laik ‘’eğitim’’ bataklığıdır! Kamalist Tevhidi Tedrisat bataklığı kanunudur! Okullarımızda ki Karma Eğitim belası bataklığıdır!

Bu bataklık İslam Medeniyetine dayalı Milli Eğitim ve Öğretim ilkeleriyle kurutulmadıkça bu Siyasi, İktisadi, Ahlaki ve Silahlı terörü hiçbir İktidar asla önleyemez!

Yaratılış gayemiz olan Allah’a Kulluk görevlerini unutmuş, sevgi, saygı, sadakat ve merhamet gibi ahlaki değerlerini yitirmiş nesillerimizin katili, İslam Medeniyetimize sırt çeviren Kemalist ambalajlı Kapitalist, Deist, Laik (Dinsiz) bu necis Şirk rejiminin ta kendisidir!

Yeter artık! Yeter!

Dünyaya; aklı, kalbi ve midesi boş gelen günahsız nesillerimizi Din ve Devlet düşmanı, Batı aşığı ve Moda hastaları haline dönüştüren bu Materyalist eğitimden ne zaman vazgeçeceğiz! Ne zaman?

İktidarımızın milli bir Eğitimi arzu ettiğini ama Bürokrasideki Masonik engelleri bir türlü aşamadığı için hala devam eden Karma Eğitime yani Karma Öğütüm bela ve musibetine ne zaman son vereceğiz? Ne zaman?

Karma eğitime alternatif Erkek Orta Okulu, Kız Orta Okulu, Erkek Lisesi ve Kız Lisesi Pilot bölge uygulamasına ve sonra da tüm Ülke genelinde ne zaman geçeceğiz? Ne zaman?

Kız ve Erkek karışımı hababam sınıfına dönüşen İlk, Orta ve Yüksek Okullarımızın içler acısı halini ve ahlaki erozyon (Öğütüm) faciasını ne zaman göreceğiz? Ne zaman?

Allah’ın yardımıyla, Milletimizin birliği, fedakârlığı ve büyük bedeller ödeyerek denize döktüğümüz dış güçlerin, Ülkemizi Eğitim yoluyla Ahlaki ve Kültürel İşgalinin hala Okullarımızda ve Sosyal Medyada devam ettiğini ne zaman göreceğiz? Ne zaman?

Bu felaketleri göremeyen hatta çağdaşlık adına destekleyen kör Bürokrasiden ve bakarkör Bakanlardan ne zaman kurtulacağız? Ne zaman!

Milyonlarca gencimiz şirk, küfür, esrar eroin, içki, kumar ve sigara terör bataklığında Öğütüldüğünü(yok edildiğini) ne zaman göreceğiz? Ne zaman! 

İktidar, Mal ve Makam Nimetlerine Şükrümüzün gereğini yerine getirmediğimizden; Allah’ımızın İktidar Nimetini Bizden alıp başımıza getireceği Zalimler eliyle toplu azabı tattığımızda mı ?

Allah (c.c), hepimizi ıslah eylesin. Hepimize akıl, fikir, izan, şuur ve birlik lütfetsin. Ve hepimize bu öğütüm (toptan yok olma) felaketini önleyecek Milli bir öğretim ve Milli bir eğitim feraset, basiret ve hikmetini ihsan buyursun! Amiin

Salı Akşam saat 20.30’da Akit Tv ve Kanal 68 Canlı yayın “Milli Diriliş!” Programında buluşmak üzere Allaha emanet olun!

Hak, adalet, ehliyet, merhamet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb ve terbiyeyle oluşacak “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr
Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr