*Ahmak EZİK Müslüman, güçlü düşmanını memnun etmek için güçSÜZ  Mümini ezer, tahkir eder. Yavşak pisliği.............
 *DİKKAT ! " Millet şöyle berbat, böyle rezil" diye yazanlar şunu bilin ki, yaptığınızın düzelmeğe zerre katkısı olmuyor !!!
 Uğur Mumcu'yu KatletTİRen çete, hazır kıtalarına caddelerde  
  " kahrolsun şeriat" diye bağırTmıştı! Şeytan tekrara mecbur gibi.
 Bilgisi EKSİK şahıs hristiyan ve yahudi veya.....inançlarını DİN, kilise ve havrayı veya....binalarını kutsal mekan ZANNEDIYOR ???
 Sn Ahmet Turgut yazmış ki Allah'ı RAB edinmenin YOLU Resulullah'ı(sav) MÜREBBİ edinmekten geçer. SORU Resulullah'ın MÜREBBİSİ kim
Varlıklı iken Müslüman olmak yoksul iken Müslüman olmaktan daha ZORDUR. Çok daha güçlü İMAN gerektirir.
Yahudilerin Hz. Musa'ya (as) İHANETLERİNİN kökündeki SEBEP, daha önce KÖLESİ oldukları firavuna ÖZENMİŞ olmalarıdır.
Eğer bir kişi EZİK olduğu için İslam'a sığınmış ise, GÜÇ elde ettiğinde ZALİMLİĞİNE sınır çizilemez hale düşebilir!!!
Bir şahıs YOKSUL olduğu için İslam'a sığınmış ise, VARLIKLI olduğunda SAPKINLIĞINA sınır çizemez hale gelebilir!!!
Cıfıtın dediğine bak Türkiyede BİRLİĞİ sağlamak için "Türk Milleti" tabirini YOK etmek lazımmış Irkçılık oluyormuş Yalancının.....
* Çovid 19 virüsü ve AŞI sı hakkında!!!
         1- Kesin ki, bu virüs ÜRETİLMİŞ bir virüstür. " VİRAL  savaş" aracıdır, SİLAHIDIR.
         2- Vırüsü küresel EZOTERİK (batıni) vatan millet devlet inanç hassasiyeti olMAyan ŞEYTANSI satanist çıfıt " Tanrı BİZiz" diyen' dünyada MESİH in KRALLIĞINI kurma hedef ve iddiasını güden ŞAMBALA örgütü DEĞİŞİK ülkelerdeki laboratuarlarda üretmiştir.
         3- Yarasa, domuz mavalları ile virüsün üretilmiş bir virüs olduğu gerçeği karartılmak istenmektedir.
         4- COVİD 19 virüsü Gerçektir ve ÖLDÜRMEKTEDİR. Korunma tedbirleri çok önemlidir, ASLA Hafife alınmaMAlıdır.
         5- Küresel çıfıt çetenin hemen HER ülkede MANKURT bağlıları mevcuttur. FETÖ bu örgütün MAŞAlarından biridir. Çete bu MANKURT maşaları vasıtası ile virüsü yaygınlaştırıp BULAŞTIRMIŞTIR.
         6- Çıfıt ÇETE virüs TEHDİDİ ile ülkelerin YASAL yönetimlerini ve halkları kendine MAHKUM, ESİR etmek AMACInı gütmektedir. " ya benim emrine girersiniz ya da ÖLÜRSÜNÜZ " demektedir.
         7- Bu gerçeği sadece BİZ biliyor değiliz. Fakat bu gerçeğin ilanı çetenin HEDEFİ durumuna gelmeğe, çetenin DÜŞMANLIĞINI üzerine çekmeğe sebep olacağından KORKU bu durumun RESMEN ilanını engellemektedir. Arz ettiğimiz bu gerçek bir PARANOYA değildir. Kırkaltı yıllık mücadele sürecimizde söyleyip yaptıklarımız ALENİDİR.
         8- Türkler Yüce AllahIMIZın izni ve yardımı ile ELBETTE çeteyi MAHVEDECEKler.
         9- Çete mümkün olduğu kadar ÇOK insan öldürmeyi hedeflemiştir.
         10- Korunma TEDBİRLERİNE uymak ŞEYTANSI çete ile mücadelenin bir parçasıdır. Tedbirleri SAVSAKLATICI her söz ve davranış ŞEYTANSI cıfıt çeteye DESTEK vermek olacaktır. FETÖ tedbirleri savsaklatmak için yazıp konuşmaktadır.
         11- AŞI elbette bulunup üretilecektir. Çetenin AŞIYI da AYRICA ifsat etme İHTİMALİ , aşıyı da virüs gibi kullanma ihtimali vardır.
         12- Sorumluluk TC Devletİmİzde yani özellikle Sağlık Bakanlığımızdadır. TürkiyeMİZe bir DAMLA dahi zararlı aşının girmesine meydan verilmemelidir.
         13- Türkler KENDİ aşılarını kullanmalıdırlar. Türkler KENDİ aşılarını dünyanın tüm halklarına HEDİYE etmeli ve SATIŞ  KARTELLERİNİ çıldırtmalı mahvetmelidirler.
         14- Arz ettiğim durum ve sebeplerden ötürü şahsen bendeniz KORUNMA tedbirlerine AZAMİ uyacağım ve KESİNLİKLE Türk aşısını kullanacağım. TC Devleti ALImize GÜVENİYORUM.