Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir iftar programı sonrası verdiği poz büyük tepki çekmişti. Seccade üzerinde fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu'nun bir karesi daha ortaya çıktı

SECCADEYE AYAKABILARIYLA BASTILAR

İstanbul platformunun düzenlemiş olduğu iftar programı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yer aldığı bir fotoğraf karesi sosyal medyada paylaşılmıştı.  Paylaşılan fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla seccadeye bastığı görülmüş ve bu poz büyük tepkiye neden olmuştu.

KILIÇDAROĞLU: GÖREMEDİM, ÖZÜR DİLERİM

Skandal fotoğrafla ilgili gelen tepkiler üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla." ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NU ZORA SOKACAK YENİ KARE

Seccade üzerindeki skandal pozu ile ilgili "Görmedim, üzgünüm" diye açıklama yapan HDP'nin de desteklediği 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali Acar ile de seccade üzerinde aynı pozu verdiği ortaya çıktı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ALİ ACAR, FOTOĞRAFI KIRPARAK PAYLAŞTI!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, söz konusu kareyi sosyal medya hesabından seccadeye bastıkları kısmı kırparak paylaştı.

METİN KÜLÜNK: DEĞERLERİMİZİ SANA VE AĞABABAN OLAN ŞEYTANİ PAGANLARA ÇİĞNETMEYECEĞİZ

AK Partili eski Milletvekili Metin Külünk de yeni kareyle ilgili "Gözümüzün içine baka baka demek istiyorsun ki; 'Değerleriniz ayaklarımın altında' ve ağababalarına mesaj veriyorsun. Biz de sana diyoruz ki; Değerlerimizi sana ve ağababan olan şeytani paganlara çiğnetmeyeceğiz." dedi.