Virüs salgını sebebiyle işsiz kalan veya zorda kalan kardeşlerimizden, kiracı olanlarının ev ya da işyeri sahipleri, imkanları var ise, kiraları almasınlar, imkanları yok ise, ertelesinler veya geçimlerini bu kira ile sürdürüyor olsalar bile en azından yarısını alsınlar!

Düzenli maaşı olan kardeşlerimiz, evlerine aldıkları her türlü temel gıda ve temizlik maddelerinin, imkan ölçüsünde yarısı miktarını veya imkanı olan evine aldığı kadarını, aynı kalite ve çeşitlilikte olmak üzere, en az bir tane maddi durumu zorda olan aileye de alsınlar!

Maddi imkanı halihazırda ehven olanlar, maddi imkanı şu an geçici olarak da olsa zor duruma girmiş olan akraba, komşu, eş veya dostlarının en az bir faturasını ödesinler! 

Emin olun, yanıbaşınızda durumunu söyleyemeyen aileler mutlaka vardır.

Unutmayın, siz verince asla azalmayacak, bilakis mutlaka bereketlenecektir!

Şeytan aleyhi'l-la'ne'nin, "verirsen senin sonun ne olacak?" ya da "seni hiç düşünen oldu mu?" gibi, sizi iyilikten vazgeçirmek için sağ yanınızdan fısıldamalarına itibar ederek sakın aldanmayın! 

Gönülden verenlere, Allah cc, misliyle versin! 

ZOR GÜNLERDE ZOR DURUMDA KALAN KİMSELERE YALNIZ ALLAH İÇİN GİZLİCE YARDIM EDENLERİ,

ALLAH AZZE VE CELLE,

Görünen ve görünmeyen kazalardan, belalardan, musibetlerden, afetlerden, yoksulluktan ve çaresiz hastalıklardan muhafaza etsin, 

HEM BU DÜNYADA ZORDA KALDIĞINDA HEM DE KORKUDAN GÖZLERİN DIŞARIYA FIRLAYACAĞI  DEHŞETLİ MAHŞER GÜNÜNDE, 

YARDIMINI İHSAN ETSİN!