'KOMPLO TEORİSİ' SANDIĞINIZ "GERÇEKLER "-3- 

“Buna “veri”ye sahip olanlar karar verecek. Veriyi kontrol eden, sadece insanlığın değil, yaşamın kendisinin de geleceğini kontrol edecek. Çünkü bugün veri dünyadaki en önemli servet. Şimdi “veri”, en önemli servet olarak, makinelerin yerine geçiyor. Bilgi teknolojisi devrimi, biyoteknoloji devrimi ile birleştiğinde elde ettiğiniz şey, insanlığı hackleme yeteneği olacak. İnfo teknoloji ve biyoteknolojinin birleşmesi ile ilgili en önemli buluş, beyindeki ve vücuttaki biyokimyasal süreçleri bir bilgisayarın saklayabileceği ve analiz edebileceği elektronik sinyalleri dönüştüren bir biyometrik sensördür."

Başka bir kitabında ise Harari şunları söylemektedir:

"…Nasıl ki Homo Sapiens (bugünün insanı), maymunlara ya da neanderthale, “ne istersin” diye sormamışsa, geleceğin süper insanı “Homo Deus” da, bugünün insanı Homo Sapiens’e, kanunları yaparken, “Ne düşünüyorsun, ne istersin?” diye sormayacak!" 

Yine Homo Deus kitabında Harari şunları da vurgulamıştır:

“…İnsanın şuur ve bilinç sahibi olmasının avantaj olduğunu ve bu yüzden şuursuz, duygusuz robotların onların yerlerini alamayacaklarını düşünenler için geleceğin dünyası bir hayal kırıklığına gebe: 

Atlar, öyle ya da böyle bir bilinç sahibiydiler; sahiplerini tanırlar, evlerini kendileri bulurlar, kızgınlık veya keyiflerini belli ederler, sıcaklık ve sevgi gösterirlerdi. 

Ama biz arabaları tercih ettik. Çünkü arabalar, daha çok yükü, daha uzun mesafelere taşıyorlardı. İşte sıradan insanlar da robot-insanların becerileri karşısında işlevsiz kalacaklar ve "egemenler", atları attıkları gibi, gereksiz insanları da bir kenara atacaklar!”


 

Hepimizin bildiği Stephen Hawking de, 2018 yılında yazdığı kitapta “insanüstü bir ırktan” ve bunun “insanlığın sonunu getirmesinden” bahsetmektedir: 

“Zenginlerin, çocuklarının DNA’ları üzerinde yapacakları değişikliklerle oluşacak insanüstü ırk, insanlığın sonunu getirecek.”


 

Postmodern felsefenin hem sosyoloji alanında uyarlanmasını, hem de genel kuramsal düzeyde sağlıklı bir şekilde değerlendirmesini ortaya koyan yapıtlarıyla tanınan, 2017 yılında 91 yaşında iken ölen filozof ve sosyolog Zygmunt Bauman'da buna benzer düşüncelerini dile getirmiştir: 

“Dünya, ıskarta insan (yani işsizler), tüketilmiş mal ve eşyanın çöpleri ile doldu. Modernite için, bir varlık olan insanın ıskartaya (çöpe) dönüşmesi ile eşyanın çöpe dönüşmesi aynıdır. Atık insanlar hız kesmeden çoğalıp muazzam miktarlara ulaşırken gezegendeki çöp alanları ve atığı geri dönüşüme sokacak araçlar giderek azalmakta. Bundan sonra gündemimiz, atık insanların ve insani atıkların tasfiyesidir!”


 

Dünya nüfusunun fazla olduğunu dillendiren bu sözüm ona "elitler", bazı projeleri de bu amaçla üretip servis etmektedirler. Bu kesimler tarafından dünya nüfusunun fazlalığı üzerinde yoğun bir şekilde durulmasının, özel bir anlamı ve amacı vardır! 


 

Bu arada küresel elitlerin adeta sözcülüğünü ve teorisyenliğini yapan 44 yaşındaki Harari, İsrail'de yasak olduğu için, kendi gibi eşcinsel biri olan Itzik Yahav'la, erkek erkeğe evliliğin serbest olduğu Kanada'da evlenerek onu kocalığa kabul etmiş ve LGBTİ birey olmasını da şöyle tanımlamıştır: "Toplumda genel kabul görülen ya da doğru olduğu varsayılan hiçbir şeye inanmak zorunda değilim."

"Harari'nin bahsettiği bu" biyometrik sensör" konusuna, "DİJİTAL NUH TUFANI / DIGITAL DELUGE" başlıklı makalemizde biraz girmiştik. Lütfen muhakkak okuyunuz. 

[https://www.habervakti.com/m/dijital-nuh-tufani-digital-deluge-makale,2225.html


 

'KOMPLO TEORİSİ' SANDIĞINIZ "GERÇEKLER başlıklı yazı dizimizin devamında, 'biyometrik sensör' konusunu, 'insanüstü ırkın, insanlığın sonunu getirmesini' ve atık insanların tasfiyesi ile BİYOMETRİK ÇİP, 5G, SİNGULARITY, GIDA YASASI, SAĞLIK - SALGINLAR, CİNSİYETSİZLEŞTİRME, GENOM,  KÜRESEL ISINMA, TRANSHÜMANİZM kavramlarını da, yaşanan küresel olaylardan örnekler vererek açıklayacağız. 

Yani bu" Küresel Zalimler"in kurmak istedikleri 'Yeni Deccal Düzeni'ne giden yoldaki kilometre taşlarını ifşa edecek, bugüne kadar komplo teorileri olarak nitelendirerek değersizleştirmeye çalıştıkları 'gizli planları'nı deşifre edeceğiz. 

Yeryüzünü fesada / bozguna uğratan, acılara, kan ve gözyaşına garkederek neoemperyal bir yeni dünya düzeni kurmak isteyenlerin kimler olduklarının, dayandıkları felsefe ve teorilerin neler olduğunun daha iyi anlaşılması bakımından bu makaleyi kaleme aldık.


 

Önümüzdeki bölümlerde, inanmanız zor ve şaşırtıcı olayların ardındaki gizemi ve küresel şer odaklarının, dünya kamuoyunun gözlerini boyayarak neler yaptıklarını ele alacağız inşallah.

Takipte kalın…