Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü'nde Karate ve Taekwondo eğitimi gören ve kuşak terfi sınavında başarılı olan öğrencilere yeni kuşak ve sertifikaları takdim edildi. Petkim Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen programa; Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, Gençlerbirliği Spor Kulübü yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı.

HEYECANINIZA ORTAK OLDUK

Karate ve Taekwondo eğitimi gören ve kuşak terfi sınavında başarılı olan 200 sporcunun kuşakları tek tek takdim edilirken, programda kısa da bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Osman Yurt, “Başkanımızın hepinize çok selamı var. Kendisi çok arzu etti ama yoğun programı dolayısıyla katılamadı. Bizler de sizlerin heyecanına ortak olmak için” dedi. 

EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Karate ve Taekwondo eğitimi gören minikler ise kuşaklarını aldıktan sonra kısa birer gösteri yaptı. 16 farklı branşta 4 bini aşan öğrencinin eğitim gördüğü spor akademilerinde eğitimler tüm hızıyla devam ederken, programa katılan veliler ise kendilerine ve çocuklarına sunulan imkandan dolayı teşekkür etti.