Bismillahirrahmanirrahıım

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin zerresinin bile hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızda ve Ahiret’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi Olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Din ve Devlet en büyük iki nimettir! Din ruhumuz, Devlet ise cesedimizdir! Din Kalbimiz, Devlet ise nefesimizdir! Din Ciğerimiz, Devlet ise Oksijenimizdir!

Peygamberler Allah’a kulluk görevlerini özgür ortamda yapabilmek için hicretle oluşan Vatan üzerinde Devlet İnşa etmişlerdir! Ana yurdumuz Mekke-i Mükerreme ’den sonra Anadolu, Hz. Nuh (a.s) Efendimizle tüm insanlığın ikinci yurdu olmuştur! Anadolu, tufandan sonra tüm kavimlerin yeniden Dünya’ya yayılma merkezidir! Bu nedenle, Dünya’da bütün kavimlerin ata yurdu olan Anadolu, korunması çok pahalı bir Vatan’dır! Anadolu, Müslümanların elinde Dünya barış köprüsünün kilit taşıdır! Onu korumak için Bedel gerekir! Birlik gerekir! Dirlik gerekir! Ve Milli bir Diriliş gerekir!

Sevgili Peygamberimizin bizzat İstanbul’un Fethini teşvikiyle Anadolu’da; Selçuklu, Anadolu Selçuklu ve Osmanlı Cihan Devletlerini kurduk!

Bu Devletlerimizin tamamı içimizdeki işbirlikçi hainlerin, harislerin ve gafillerin ihanetleriyle yıkılmıştır! Timur Tatar İşgali, Moğol İşgali ve Beylikler arası savaşlar hep Romalıların işine yaramıştır!

Son yüzyıldır Anadolu’nun ve Mukaddes Beldelerin muhafazasını üstlenen genç Türkiyemizi, içimizdeki mandacı hainler eliyle yaptırtılan Roma merkezli Devrimlerle ve Darbelerle önce İslam Medeniyetinden sonra Süper Güç olma idealinden mahrum bıraktılar!

Bu ülke Gemisi ne zaman gerçek Kaptan ve ekibine kavuşmayı başardıysa sadece üç günlük Kıbrıs Harekâtımızda olduğu gibi dış güçlerin Ambargo ve Yaptırım müdahaleleriyle karşılaştı!

Şimdi ise mazlumları koruma adına Libya’dayız! Azerbaycan’dayız! Sınırlarımız koruma adına senelerdir Suriye’deyiz ve Irak’tayız!

Türkiyemizde şükürler olsun ki artık Siyonist İsrail’i korumak için var olan hükümetler geride kaldı! NATO’nun menfaatleri için Kore vs. yerlerde savaşan Türkiye yok! Mazlum Coğrafyanın Hak ve Hukukunu korumak için, gücü kadar mücadele eden Türkiye var!

Bu sebeple, Emperyalist Zalimlerin Ekonomik Ambargoları ve Yaptırımları daha da artacak!

Hepimiz Millet olarak birlikte bu tehlikeli oyunları yüksek bir İnanç ve Moralle bozmalıyız!

Bu tür amborgalar ve engellemeler bizim hızımız ve rüzgârımız olmalı!

Tıpkı Mekke döneminde Ebu Cehillerin uyguladıkları Ekonomik ambargolar ve yaptırımlar karşısında günlerce aç kalmalarına rağmen sadece Allah’a Kulluk Mücadelelerine yılmadan devam eden Sevgili Peygamberimiz (s.a) Efendimiz ve sadık Ashabı gibi sabırla Din ve Vatan muhafazasına ve müdafaasına devam etmeliyiz!

Haçlıların Ambargolarını ve Yaptırımlarını bozmak için yerli malı ve yerli para seferberliğini başlatalım! Onların ürettiği tüm mallara ve Dolara ambargoyu acilen başlatalım!

Roma’nın dayattığı Devrim yaptırımlarını, İslam’a İsyan olan İstanbul (Kostantıniyye) Sözleşmesi dayatmasını ve yılbaşı saçmalıklarını tarihin çöp sepetine atalım!

“Din ve Devlet söz konusu olunca her şey teferruattır!” diyerek Birlik olalım! Dirlik olalım! Zira; Dolarsız, Domatessiz yaşarız! Ama Dinsiz ve Devletsiz asla!

Unutmayalım ki; “Biz bir birbirimizi yemezsek bizi kimse yiyemez!”

Değil ambargolar ve yaptırımlar, üzerimize topyekun, tüm silahlarıyla da gelseler;

Biiznillah; gelen Cehennem olsa, göğsümüzde söndürürüz! Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!” İmanı ve cesaretimizi tüm Cihana haykırmalıyız!

Her kalkınma döneminde nifak rolünü üstlenen, korku pompalayanların, ölümle korkutanların ve satılmış kalemlerin ve ağızların yaydığı menfi propagandalarına karşı ise

“Bir kısım insanlar, Müminlere: ‘’Düşmanlarınız olan insanlar, size karşı büyük bir Ordu topladılar; aman sakının onlardan!’’ dediklerinde bu, onların imanlarını bir kat daha arttırdı ve ‘’Allah bize yeter. O ne güzel vekildir!’’ dediler.” (Ali İmran S.173) İlahi Mesajıyla Din ve Vatan sevgimizi ve sadakatımızı artırmalıyız!

Korkmayın! Müslümanlar, Vahdet ve Şehadet Ruhuna sahib oldukça; bu Din ve Devlet meşalesi asla Sönmez ve hiçbir güç tarafından asla söndürülemez!

Allah’ımızın “… Eğer gerçekten bana iman etmişseniz, onlardan korkmayın, benden (bana isyan) etmekten korkun.( Ali İmran S.175) buyurduğu İlahi hakikat ışığında yaşarsak, tüm Şeytani Ambargo ve yaptırımlar yok hükmünde ‘’kün feyekün’’ olacaktır!

Tüm şer planları Hak Planıyla bozan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah ( c.c), Din-ü Devlet ve Mülk’ü Millet muhafazası için rızaenlillah mücadele edenlerin daim yar ve yardımcısı olsun! Amin!

Hak, adalet, ehliyet, merhamet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb, terbiye ile eğitilecek Din ve Vatansever nesillerimizin kuracağı “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Not: Doğu Türkistan Davamızın yılmaz Lideri İsa Yusuf Alptekin’i vefatının 25. yılında rahmetle ve minnetle anıyoruz.  ‪Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c), makamını sevenleriyle Cennet eylesin! ‪Kısa zamanda Doğu Türkistanımızın Zalim Çin’in zulmünden kurtulup, tam Bağımsız olacağı günleri kısa zamanda Lutfetsin! Emperyalist Çin’in mallarına boykot şuurunu da Ümmet’e iade eylesin! Amiin

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr
Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr