Kendilerini 17-25 Aralık sürecinde 8 gün zorunlu karantinaya alan ve yargısal süreçten bir şekilde azade olan bir kesim var. Pirincin içinde kendini beyaz renge büründüren, bürokrasi ve özellikle üniversiteler içindeki bu iri taşların ayıklanması yönünde Yargı makamları ve Kurumlar; Kripto FETÖCÜLERİ belirlemede Fetömetre yöntemini yaygınlaştırmalıdırlar.

Halının altına süpürülmüş, mutasyona uğramış kripto fetöcüler ileride pandemiye dönüşecek boyutta ve "Görünen Fetöden" daha tehlikeli sonuçlar yaratarak yapılan mücadeleyi de sekteye uğratan bir noktada.

Fetö ile mücadele bir devlet karşıtı paralel yapı olarak; Anayasamıza eklenecek bir hüküm ile derin mücadelenin sürekliliği teminat altına alınmalıdır.

Unutmayın ! Fetö halen daha güçlü. Kendini görünmezlik moduna alarak, geliştirdiği yeni yöntemler ve kendilerine vaktiyle gebe olan kişiler vasıtası ile Devlet bünyesinde yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor...

"Kripto Fetö tanımlaması ve kriterleri; kripto yargıçlar tarafından yargı kararlarına henüz daha girmemiş bir tanımlama.

Görünür Fetö'den daha tehlikeli. Aramızda dolaşıyorlar. Bir çoğu hakkında iddianamesi bile yazılmayan ve çoğunluğu savcılık aşamasında "takipsizlik" ? almış kişiler.

17-25 Aralık sürecinde bir çoğunun tam siper yaptığı ve 8 gün boyunca nefeslerini tuttukları biliniyor.

Bu sözde ehlileştirilmiş kişiler, şuanda kendisini "AKP hamili kart bizdendir" kartviziti ile tanıtabiliyor.Adliye koridorlarında operadaki hayalet gibi dolaşıp dava takipçiliği yapıyor.

Bu kişiler, devlette ve özel sektörde aktif görevde ve idareci pozisyonunda.

Bu kişiler, FETÖ ile AKP arasındaki arakesit kümesinde ve bu kişilerin soruşturulması domino taşlarını harekete geçirip, bir çok kişinin deşifre olmasına neden olduğu için şimdilik dokunulmuyor.

Bu kişilerin sayısı, en az kodesteki kayıtlı Fetöcülerin sayısı kadar.

Halının altına süpürülen bu Fetöcüler mutlaka yargılanacaktır.

Deşifre edilmeyi bekliyorlar.

Birçoğu biliniyor.

Yargı makamları artık Kripto Fetö ve idari işlem ve eylemlerini de incelemek ve bunları içtihat karalarına yansıtmak zorundadır.Devlet kurumları ve en başta üniversiteler, Gri Fetöcüler hakkında idari açıdan proaktif tedbirler geliştirmelidir.

Kod adı: Gri Fetöcüler

Aramızdalar.

Sıra onlara da gelecek!!

Mobbing ve sahte soruşturma taşlarının altından onlar çıkacaklar ve o taşların altında kalacaklar.

Deve kuşlarının poposu, kendilerininde göreceği şekilde, görünmeye başladı bile şimdiden...

FETÖ'nün siyasi kanadı nerede ? yargılanmalıdır diyenler büyük bir samimiyetsizlik içinde şimdi de, (Eli) Silahlı askeri kanat ve kolluk gücü dışındaki "Sivil FETÖ ve İltisaklılarına" dolaylı bir koruma arayışı içine girmişler.

Anayasanın, ilk 3 maddesini değiştirmeye yönelik FETÖ ve benzeri her türden Paralel Devlet yapılanması faaliyetleri Anayasamıza eklenecek bir hüküm ile AF kapsamı dışında bırakılarak, mücadelenin sürekliliği Anayasal teminat altına alınmalıdır.

Yaralı domuzları da adalete teslim etme ve yarım kalan işin tamamlanması ve halen daha her kurumda devam eden “Fetö vesayetine”  son vermek AKP hükümetinin ve bürokrasisinin görevidir.

Aksi takdirde YCHP iş başına gelirse; Yaralı domuz FETÖ önce AKP ile sonra da Kemalistler ile mücadele edecek !!!

Tahir Çalgüner

Kemalist Yazar