Bismillahirrahmanirrahıım

Doğumuyla şereflendiğimiz Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize Bizi ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

BU YAZI SERİSİNİN BİRİNCİ BÖLÜMÜNÜ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ana Yasamız Kur’an-ı Kerim’in aşısını alamamış, Önderimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin hayatı olan Sünnet-i Seniyye ile tedavi edilememiş nesillerin; milletine ve ülkesine saygısızlığını, milli ve mukaddes değerlere saldırganlığını ve tüm İbadetlerimizin ve Hayatımızın İlk ve son Kıblesi Kâbe-i Muazzamamızın posterini yere atacak kadar azgınlığını ve ihanetini üzülerek ama öfkeyle ve ibretle izliyoruz! Nesillerimizin manevi hastalıklar sebebiyle oluşan ruhsal sorunlar neticesinde; isyanların, cinayetlerin, yolsuzlukların, yoksullukların ve boşanmaların ve intiharların arttığı bir dönemde bazı ilim adamı geçinen şahısların gündem dışı konularla hedef saptırarak, hayatlarında Kur’an-ı Kerim’i ve Sünnet-i Seniye’yi devre dışı bırakarak bu nesillerin tedavi edilmesine mani olduklarını ne zaman anlayacaklar?!

“ Kur’an-ı Kerim’e açıkça saldıranların” ve “Kur’an Bize Yeter! Hadislere gerek Yok!” yalanlı ve yaldızlı yaygaralarını dinledikleri kitleler ve talebeler hastalanmasın diye haftalardır bu Sapkın ve Sapık Bel’am’lara, asıl gündemin dışına çıkarak cevapla meşgulüz! Allah hepimiz ıslah ederek affetsin!

İmansızlık, İnkârcılık ve Ahlaksızlık yangınını söndürmekle uğraşacağımıza neylerle meşgulüz! Ama İmanımızın gereği cevaba mecburduk! Bu sebeple, İslam Düşmanı Batılı Oryantalistlerin içimizdeki temsilcileri ‘’Hoca’’ kılıklı bu Bel’am’lara son cevabımızı aşağıdaki Ayet-i Kerimelerle vererek haftaya Mazlum ve Mağdur Ümmetin asıl gündemini anlatmaya devam edeceğiz İnşAllah! Evet, “Kuran Bize Yeter! Hadislere gerek Yok!” sloganıyla Kur’an İstismarcılarına Kur’an-ı Kerim’den Cevaplarımız! Ve Onları ‘’inandık’’ dedikleri bir kısmını geçen haftaki yazımızda ilettiğimiz bu ayetlere de İmana davet ediyoruz!

“ Peygamber, Mü’minlere kendi canlarından daha önce gelir. Onun eşleri de Mü'minlerin analarıdır...’’ (Ahzab S.6)

"Ey inananlar! (Söz ve davranışlarınızla) Allah'ın ve Resulünün (Kur'an'ın ve sünnetin) önüne geçmeyin (Kur'an'ı ve sünneti dışlayarak Müslüman olmaya çalışmayın)! Bu konuda Allah'a karşı gelmekten sakının! Şüphesiz Allah, (her şeyi) hakkıyla işiten, (her şeyi) hakkıyla bilendir. Siz ey İman Edenler! Sesinizi Peygamberin sesinden daha fazla yükseltmeyin, birbirinizle yüksek sesle konuştuğunuz gibi Onunla konuşmayın, yoksa bütün Amelleriniz (güzel ve iyi işleriniz), siz farkında olmadan boşa gitmiş olur." (Hucurat S. 1- 2)

“Andolsun, Allah'ın Resulünde sizin için; Allah'a ve ahiret gününe kavuşmayı uman, Allah'ı çok zikreden kimseler için güzel bir örnek vardır.’’ (Ahzab S.21)

"Çirkin iftiralarla İslam'a saldırarak Allah'ı gazaba getiren ve O’nun Peygamberini inciten münafıklara ve kâfirlere gelince, Allah onları dünyada da ve ahirette de lanete uğratmış ve onlar için alçaltıcı bir azap hazırlamıştır.” (Ahzab S. 57)

“Zalim (ve kâfir) olan kimse(ler) o gün; ellerini (hınçla) ısırarak: “Ah keşke, (ne olaydı, dünyada Hak elçiyle (Peygamberle) birlikte bir yol edinmiş olsaydım (da bugün cehenneme atılmasaydım) ” diyecektir.

“Eyvah bana! Ne olurdu, keşke ben filan (fasık ve facir kişileri) dost edinmeyeydim (hainlerin ve zalimlerin peşlerine gitmeyeydim) .”(Furkan S.27-28)

O Gün, yüzleri ateş içinde çevrilip kızartılırken, “Ah, keşke fırsat varken Allah’a ve Elçisine itaat etseydik!” diye pişmanlıkla inleyecekler. "Rabbimiz! Biz yöneticilerimize, büyüklerimize ve Efendilerimize itaat etmiştik, fakat onlar bizi yoldan saptırdılar.", "Rabbimiz! Onlara iki kat azap ver, onları büyük bir lanete uğrat" derler. (Ahzab S.66-67-68)

"Hiç kuşkusuz Allah ve Melekleri Peygambere Salat ederler. (Allah peygamberine karşı çok merhametlidir. Ona daima sevgiyle yönelir. Onu Över, işlerini bereketli kılar, ismini yüceltir ve onun üzerine Rahmetini indirir.) “Melekler de Peygamber'i çok severler; onun en yüce makamlara ulaşması İslam'ın ve Müslümanların Üstün gelmesi için Allah'a dua ederler. Onun şerefini gözetmeye, şanını yüceltmeye Özen gösterirler.) O halde Ey inananlar! (Sizin kurtuluşunuz için her şeyini feda eden bu Peygamber'in izinden yürüyün, tüm gücünüz ile davasına destekleyin, ona saygı duyun, onu yüceltin. Böylece Siz de ona Salat edin ve O’na tüm kalbinizle esenlikler dileyerek içtenlikle selam edin. (kendinizi O'nun rehberliğine tam bir teslimiyetle terk edin )" (Ahzab S. 56 ayet)

Allahummesalli ve sellim alâ nebiyyinâ ve Resulina Muhammed!

‘’Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim;

Sana uymayan ölçü, hayat olsa teperim!’’

Allahım! Bizi sadece kendine sadık kul eyle! Kulun ve Elçin Hz. Muhammed (s.a) Efendimize de sadık Ümmet eyle! Amiin

“Allahım! Bizi Sana ulaştıran doğru yola ilet; kendilerine nimet verdiklerinin yoluyla sana ulaştır! İlmiyle saptırttığı için gazaba uğrayanların ve sapmışların ve saptıranların yolarına değil!” Amiin

İnşallah Perşembe Akşamı Saat 21’de Sosyal Medyamızda ve Kanal 68 Tv’ deki sohbetimizde buluşmak üzere Allah (c.c)’a emanet olunuz!

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr

Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr