Biribirinden önemli ve etkili isimlerin program yorumcusu olduğu ve Türkiye televizyonlarında yepyeni bir konseptle ilk kez uygulanan bir usülle izleyicisiyle buluşan Kürsü'de her hafta bir yorumcu sırasıyla Kürsü'ye konuk oluyor.

İlahiyatçı-Hatip Şevki Yılmaz, fikir ve düşünce adamı Yazar Yusuf Kaplan, İslam Hukukçusu Dr. İhsan Şenocak ve Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Bulut'un her hafta sırasıyla konuk olduğu Kürsü; dört isim, dört fikir, dört bakış açısı ve dört yorum mottosuyla bu haftada yine ses getirecek.

Mehmet Ali Bulut-1

BÜLENT DENİZ'iN KONUĞU, MEHMET ALİ BULUT!

Sıradışı ve ufkumuzu açan fikirlerin sözcülerinden gazeteci yazar Mehmet Ali Bulut'un konuk olacağı Kürsü, çarşamba akşamı 20.30'da bir kez daha ekranlara geliyor.

Son günlerde yaşanan sıcak gelişmelerin masaya yatırılacağı Kürsü'de bu çarşamba; 
Mukaddes değerlerin birileri tarafından neden aşağılanarak, hafife alınıp alay konusu edildiği, 
Toplumun sinir uclarına dokunanların kimler olduğu analiz edilecek.
Gizemli sorulardan, ruhun deşifresine, yaratılıştan kıyamete, İnsanın tekamul süreci analiz edilirken
Soykırımcı, kabalist ve sömürgeci deccaliyet sisteminin; karanlık ve kirli planlarından, metafizik ve kozmik aleme; tarih boyunca yaşanan kırılmalarda Nebevi çizginin insanlığa sunduğu büyük mesaj ve Hak-Batıl mücadelesinde geldiğimiz nokta, kısacası insanın serüveni canlı yayın KÜRSÜ'de konuşulacak.

Habervakti.com genel Koordinatörü Bülent Deniz sizler için soracağı, GAZETECİ- yazar, Mehmet Ali Bulut'un canlı yayında cevaplayacağı Kürsü, her çarşamba 20.30'da milletin ekranı Akit TV'de olacak.

KÜRSÜ PROGRAMININ ÖNCEKİ BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ