Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığı ve gündemi ele aldığı Kürsü programının dün akşamki konuğu İlahiyatçı-Yazar Ali Rıza Demircan oldu.

Programda Dikkat çeken ifadeler kullanan Demircan, üniversite Öğrencisi Enes Kara'nın ölümünden sonra başlayan ehli sünnet tarikat ve cemaat düşmanlığından sonra, İslami değerlere yönelik hakaretler zincirleme şekilde birbirini izleyen olayları değerlendirdi.

'Bunun birinci derece sorumlusu biziz'

Dokuz Eylül Üniversitesi Dekan Yardımcısı Dr. Cihad Kısa'nın Hazreti Meryem'e yönelik çirkin iftirasına tepkiler sürerken, Sezen Aksu da "Harika Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısında ilk insan ve insanlığın ilk Peygamberi Hazreti Adem (a.s) ile Hazreti Havva validemize "cahiller" diyerek hakaret etti.

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan Hoca, yaşanan tüm bu süreci Akit TV'deki "Kürsü" programında değerlendirdi. Program Moderatörü Habervakti.com Genel Koordinatörü Deniz'in, "İslami değerlere yönelik hakaretleri nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu cevaplayan Demircan Hoca, "Bunun birinci derecede sorumlusu biziz." dedi.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ