TV 100’de yayınlanan programda DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve koruması Emrah Topal’ın Latif Şimşek’e saldırdığı görüntüler infiale neden oldu.

ADETA SUÇ MAKİNESİ

Enginyurt, Emrah Topal'ın koruması olmadığını öne sürerek danışmanın arkadaşı olduğunu öne sürdü. Latif Şimşek, Cemal Enginyurt ve Emrah Topal hakkında Şişli Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu. Gözaltına alınarak tutuklanan Topal'In sicilinin de kabarık olduğu belirtildi. Kasten öldürme, tehdit, kasten yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve 5 kez ruhatsız silah taşıma gibi cezalarının olduğu söylendi.  Enginyurt‘un milletvekili olmasından dolayı dosyasının ayrıldığı ve olaya karışan 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı alınacağı öğrenildi.

ÜNLÜ MAFYA SEDAT ŞAHİN'İN ADAMI OLDUĞU SÖYLENDİ

Şimşek'e arkadan saldırarak şiddetli bir şekilde vuran Topal'ın ünlü mafya lideri Sedat Şahin'in adamı olduğu söylendi. Şahin'le fotoğrafları bulunan Topal konuyla ilgili herhangi bir ifadede bulunmadı. Topal, İstanbul 10.Ağır Ceza Mahkemesi'nde Sedat Şahin ve 3 adamı ile birlikte örgüt yöneticisi olduğu, üç cinayetin içinde bulunduğu iddiası ile 3'er kez müebbet hapis cezası ile yargılandı.