League Of Legends Dereceli Oyun Nedir?

Dereceli oyun League of Legends’ın rekabetçi oyun modudur. Bu modda oyunlar genellikle normal oyunlara göre daha fazla rekabet içerir ve daha zordur. Dereceli oyunda kazanan taraf LP denen lig puanı kazanıp sıralamalarını yükseltirken kaybeden taraf ise LP kaybederek sıralamada geri düşerler. Bir oyuncu ilk defa dereceli oynadığı zaman oyunu kazanıp kaybetmesine bağlı olarak geçici bir kümeye yerleştirilir ve devamında gelen 9 maçla birlikte oynadığı ilk 10 oyuna yerleştirme maçları denir. Yerleştirme maçları sonucunda ise kümeniz belli olmuş olur. Bu aşamadan sonra ise oyunları kazanarak kümenizi yükseltebilirsiniz. Kümenizi iyileştirmek için lol lig yükseltme hizmetini sunan eloboost sitelerinden ücret karşılığı yardım alabilirsiniz.

Dereceli oyuna girmek için iki tane şart vardır: En az 30.seviyeye ulaşmış olmanız ve koleksiyonunuzda en az 20 adet şampiyon bulunması gerekmektedir.

Esnek Ve Tek/Çift Arasındaki Fark Nedir?

Dereceli oyunların iki farklı modu vardır: Esnek ve Tek/Çift. Tek/Çift, tek veya bir arkadaşınızla oynayabileceğiniz bir mod iken Esnek modu 4 kişilik grup dışında ve en fazla 5 kişiden oluşan bütün gruplar ile oynanabilen bir moddur. Sezon sonunda kazanacağınız ödüllerde ise hangi modda daha yüksek kümedeyseniz ödüllerinizi de o kümeye göre kazanırsınız.

Oyunda 9 farklı lig bulunmaktadır. Bunlar en düşükten en yükseğe doğru: Demir, Gümüş, Altın, Platin, Elmas, Ustalık, Üstatlık ve Şampiyonluk’tur. Ustalık ve daha yüksek olan ligler dışında her ligin kendi içerisinde 4 kümesi vardır. Örnek vermek gerekirse Demir 4, Demir 3, Demir 2, Demir 1 şeklindedir. 4. Küme ligin en düşük kümesi iken 1.Küme ise o ligin en yüksek kümesidir. Kümeler arasında yükselmek için bulunduğunuz kümede 100 puana ulaşmanız yeterlidir fakat bulunduğunuz ligin 1.kümesinde iseniz 100 puana ulaştığınızda bir üst lige çıkmak için seri maçları oynarsınız. Seri maçları toplamda 5 maçtır ve 3 tanesini kazanırsanız bir üst lige çıkmış olursunuz.

Profesyonel oyuncular tarafından Uziboost güvencesiyle hesabınızı istediğiniz seviyelere getirilmesini mümkündür. Zorlu seri maçlarında bir türlü üst lige çıkış yapamıyorsanız eloboost hizmeti dışında başka çareniz kalmamış demektir.