Geçtiğimiz gün İstanbul Başakşehir'de lüks cipiyle köpeği ezerek öldüren Katarlı şahsa tepki gösteren ünlü sanatçı Leman Sam, sosyal medya hesabından eleştiri alan bir paylaşım yaptı.

Söz konusu şahsa tepki gösteren Leman Sam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yıllar önce bu soysuz Araplara tepkili olduğum içi uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Leman Sam’ın paylaştığı mesajda "Soysuz Araplar" şeklinde ırkçı bir ifade kullanması ise büyük tepki topladı.

Leman Sam daha sonraki paylaşımda ise, ırkçı sözlerini yumuşatmak için "Elbette iyileri de var ancak onlar da burada kalmak istemiyor, burayı kullanıp kapağı Avrupa, Kanada ve diğer uygar ülkelere atıyorlar" dedi.

AK PARTİLİ BİRİNCİ'DEN SERT TEPKİ

Paylaşımla ilgili yüzlerce tepki tweetinden birini ise AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci attı. Leman Sam'ın tweetinin ekran resmini paylaşan Birinci, "Faşizm nedir, faşist kimdir?" dedi.

TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ

Leman Sam'ın paylaşımına bazı kullanıcılar destek verirken birçok kullanıcılar ise şiddetle kınadı. Ayrıca Leman Sam'ın attığı tweetin gerçek olmadığını düşünen bazı kullanıcılar ise "Hesabı mı hacklendi?" diye sordu.

İşte Leman Sam'a gelen bazı tepkiler;

-Irkçılık bir insanlık suçudur. Nokta!

-Sesinizi severdim ama artık sesiniz bile midemi bulandırıyor. Yazık.

-Elinize benzin bidonunu alıp yola mı çıkacaksınız? Yazıklar olsun sizi sevmiştik.

-Bu çirkin açıklamayla anladık ki hayvan sevginiz de yalanmış. Nefret ve ırkçılığınızla baş başa kalın.