14 Mayıs Genel Seçimleri sonuçlandı. Milletvekili seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı açık ara farkla Meclis'te çoğunluğu sağladı. Yenilgiyi kabullenmeyen CHP kirli algı ve manipülasyonlara soyundu. Sosyal medya üzerinden yapılan 'oylar sisteme hatalı işlendi' yalanına sarılan CHP yine patladı. 

SORUN YSK VE TUTANAKLARDA DEĞİL CHP SİSTEMİNDE

DEM Parti'den skandal Tunceli Belediyesi adımı: Hesabın ismini 'Dersim' olarak değiştirdiler DEM Parti'den skandal Tunceli Belediyesi adımı: Hesabın ismini 'Dersim' olarak değiştirdiler

Söz konusu tutanaklar ve YSK verileri uyumlu iken bu verilerin CHP sistemine yanlış girildiği ortaya çıktı. YSK'nın değil de CHP seçim sisteminin hatalı olduğu gözler önüne serildi.

GÜLTEKİN: SEÇİMİN 49’A 45 BİTTİĞİ KILIÇDAROĞLU'NA SUNULMUŞTU

Levent Gültekin Medyascope'ta Ruşen Çakır'ın seçimle ilgili sorularını cevap verdi. Gültekin seçim gecesinde CHP'deki krizle ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı. Gültekin "CHP’de bir isim, akşam saat 8’de Kılıçdaroğlu’na seçimin sonucunu 49’a 45 bitiyor diye sundu. Hesap vermemek için muhalif kamuoyuyla oynuyorlar. Gece 12’ye kadar insanları oyaladılar. Başarısız olduk diyemiyorlar." dedi.